Fem år senare (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (220.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Viktoria Flodström
Utgivningsdatum
2021-05-13
Förlag
Bokfabriken
ISBN
9789178356232

Fem år senare Ljudbok

(11 röster)  |   Läs 2 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2021-05-13

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Var ser du dig själv om fem år?

Dannie Kohans liv går precis som hon planerat, och hon har inga problem att leverera ett perfekt svar på frågan. Hon får jobbet och tackar dessutom ja till sin pojkväns frieri senare på kvällen.

Men när hon vaknar nästa morgon ligger en helt annan man bredvid henne. Nyheterna visas på tv:n och datumet i rutan är fortfarande den 15 december - men året är 2025.

Efter en chockartad timme vaknar Dannie igen i sin vanliga lägenhet år 2020.

Hon kan inte skaka av sig vad som har hänt. Det kändes annorlunda mot en vanlig dröm. Men hon är en framgångsrik advokat, och lever i verkligheten. Drömtydning och annat trams får new age-typer, som hennes bästa kompis Bella, hålla på med. Övertygad om att det inte betyder något lägger Dannie det hela bakom sig.

Tills hon fyra och ett halvt år senare stöter på mannen från sin märkliga vision.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Fem år senare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bättre än väntat
    -, 30 augusti 2021

    Denna bok lyssnade jag mest på för att jag kände mig bombaderad av reklam för den på facebook och Instagram. Hade inte så höga förväntningar, men den var helt klart bra. Inte så förutsägbar som jag trodde. Rekommenderas!

  2. Betyg: 3,5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 5 juni 2021

    Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Boken Fem år senare av den amerikanska författaren Rebecca Serle, är hennes sjätte roman, men den första som är översatt till svenska. Boken var välskriven, gripande, och inte helt förutsägbar. Kan rekommenderas om man tycker om feelgood-genren.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Rebecca Serle