Under skinnet : en manlig strippas bekännelser (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
321
Utgivningsdatum
2021-11-03
Förlag
Bokfabriken
Dimensioner
195 x 150 x 25 mm
Vikt
470 g
SAB
Lz Frid, Karl
ISBN
9789178357635
Under skinnet : en manlig strippas bekännelser (inbunden)

Under skinnet : en manlig strippas bekännelser

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-11-03
224
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Karl växer upp i en dysfunktionel familj i Rågsved i södra Stockholm. När Karl är åtta år flyttar familjen till Stockholms skärgård, men livet på skärgårdsön blir allt annat än den idyll som föräldrarna hoppats på.

Karl är blyg och annorlunda och har stora drömmar. Efter ett tag hårdnar den osäkra killen och han börjar umgås i kriminella kretsar. Samtidigt blir han erkänd för sitt yttre och castas till en dokusåpa. Ett vilt krogliv följer och tar Karl vidare till uppdrag som strippa i en värld full av droger, sprit och pengar.

Karls pengahunger växer och han åker till slut fast för ekonomisk brottslighet och döms till fyra års fängelse. När han i fängelset drabbas av kraftigt förmaksflimmer och akut först till sjukhus tvingas han stanna upp och tänka efter. Varför har han blivit den han är och hur har han hamnat på en anstalt med Sveriges värsta brottslingar?

Under skinnet är en stark skildring av ett livsöde och en berättelse om förändring. Att ändra sitt beteende kräver hårt jobb och stort mod, men det går. Karl bevisar just det.

KARL FRID, född 1976, arbetar som hälsocoach och hans stora passion är att hjälpa människor att förebygga ohälsa, både fysiskt och psykiskt.

SOFIA SKOG, född 1977, arbetar som försäljnings- och marknadschef.

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Under skinnet : en manlig strippas bekännelser
 2. +
 3. Den andre

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den andre av Prins Harry (inbunden).

Köp båda 2 för 493 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Under skinnet : en manlig strippas bekännelser. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant läsning!
  my.loved.books, 26 december 2021

  En naken, ärlig och bitvis omskakande berättelse. Rekommenderas!

  Det här är en Väldigt ärlig och öppen självbiografi.
  Karl berättar om sin egen och sin brors uppväxt med två föräldrar som missbrukar; det fanns även inslag av våld. Med en tuff barndom och en ungdomstid gör att Karl får taggarna ut mot livet och människorna runtomkring som inte alltid beter sig väl gör att han råkar illa ut.

  Efter en tuff tonårstid växer Karl upp till en ung man som vet vad han vill och d... Läs hela recensionen

 2. Under skinnet
  betttybook (Sandviken), 20 november 2021

  Efter att ha läst självbiografin om Karl Frid är det uppenbart att jag måste göra avsteg från min vana att poängsätta böcker, jag kan inte värdera en annan människas livshistoria. Dock är boken helt klart läsvärd och jag tar främst med mig känslan att vi med en stark vilja kan nå våra mål, även om utmaningar och frestelser kan sätta käppar i hjulet på vägen.

  Karl växer upp som ett känsligt barn med ambitiösa och driftiga föräldrar som jobbar hårt för att uppfylla sina drömmar. Samtid... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Under skinnet

  Karl Frid, Sofia Skog

  Karl Frid (Karl of Sweden) är Sveriges mest anlitade manliga strippa. Men när han drabbas av problem med hjärtrytmen i fängelset ser det ut att vara på väg åt ett annat håll. Efter den traumatiska händelsen börjar Karl analysera sitt liv: vem är h...