Swedish Christmas (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Engelska
Antal sidor
156
Utgivningsdatum
2002-11-01
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Arena
Översättare
Roger Tanner
Originalspråk
Svenska
Medarbetare
Åström, Peter
Illustrationer
ill.
Dimensioner
230 x 206 x 20 mm
Vikt
680 g
Antal komponenter
18
SAB
Mzaj-c
ISBN
9789178431779
Swedish Christmas (inbunden)

Swedish Christmas

(6 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden, Engelska, 2002-11-01

Slutsåld

Swedish Christmas is not just a cookbook but an inspiring book full of Christmas memories, recipes and tips of how to make Christmas enchanting. With its atmospheric photographs and engaging stories, it can be used as the ultimate handbook to a magical Christmas or simply be enjoyed as an armchair book. All the recipes have been adapted to the American kitchen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Swedish Christmas. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fin bok om svenska traditioner perfekt att ge bort
    Sophia (Helsingborg), 26 september 2014

    Fin bok om svenska traditioner som jag gav till mina amerikanska vänner. Riktig presentbok. Fina bilder och man blir inspirerad.

  2. Den perfekta julklappsboken!
    Anni, 28 oktober 2012

    Swedish Christmas är den perfekta julklappsboken till de amerikanska släktingarna, som tappat det mesta av det svenska språket, men fortfarande är mycket intresserade av sina svenska rötter. Jag har givit den till alla mina amerikanska tremänningar och den blev mycket uppskattad av dem alla! Speciellt uppskattas att recepten är utformade så att de enkelt kan följas på amerikanskt manér. Fotografierna är mycket stämningsfulla och samspelar fint med den informativa och inspirerande texten. Ja, det är så här vi firar jul i Sverige!

Visa alla 2 recensioner