Vad gör en art director? : tjugonio art directors beskriver ett av världens underligaste yrken för Clara Block Hane, Sara Teleman och Rebecka Tarschys (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
249
Utgivningsdatum
2006-03-01
Förlag
Bokförlaget Arena
Medarbetare
Sommar, Ingrid (red.)
Dimensioner
300 x 215 x 30 mm
Vikt
1640 g
SAB
Ls-c.qbm,Qbm
ISBN
9789178432165
Vad gör en art director? : tjugonio art directors beskriver ett av världens underligaste yrken för Clara Block Hane, Sara Teleman och Rebecka Tarschys (inbunden)

Vad gör en art director? : tjugonio art directors beskriver ett av världens underligaste yrken för Clara Block Hane, Sara Teleman och Rebecka Tarschys

Inbunden Svenska, 2006-03-01

Slutsåld

Så vad gör en art director? Många tänker sig kanske att det finns enkla svar. Att ad-yrket enbart handlar om reklam. Men som vi ser i den här boken, ursprungligen initierad av Lars Hall, är verkligheten mera komplex. Oavsett om du håller i en bok, dricker en läsk, ser en film eller bläddrar i en tidning så kan man utgå från att resultatet påverkats av en ad.

I Vad gör en art director? beskrive
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Vad gör en art director? : tjugonio art d...

Övrig information

Så vad gör en art director? Många tänker sig kanske att det finns enkla svar. Att ad-yrket enbart handlar om reklam. Men som vi ser i den här boken, ursprungligen initierad av Lars Hall, är verkligheten mera komplex. Oavsett om du håller i en bok, dricker en läsk, ser en film eller bläddrar i en tidning så kan man utgå från att resultatet påverkats av en ad. I den här boken beskriver tjugofem ad:s ett av världens underligaste yrken i intervjuer av journalisterna Clara Block Hane, Rebecka Tarschys och Sara Teleman.
Medverkar i boken gör bland annat Carl Johan Hane, Hjärta Smärta, Anna Romson, Tom Hedvist, Frank Hollingworth, Lars Hall och Marianne Brandt. Boken innehåller över trehundra illustrerande exempel.