Grafisk kokbok 3.0 : guiden till grafisk produktion (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
430
Utgivningsdatum
2006-09-01
Upplaga
3
Förlag
Bokförlaget Arena
Medarbetare
Magnusson, Gunnar (foto)
Illustratör/Fotograf
Robert Ryberg
Illustrationer
foto
Dimensioner
255 x 222 x 32 mm
Vikt
1810 g
SAB
Poa,Pue
ISBN
9789178432240

Grafisk kokbok 3.0 : guiden till grafisk produktion

(17 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2006-09-01

Slutsåld

Nu är äntligen Grafisk Kokbok 3.0 här den prisbelönta och oumbärliga guiden för alla som studerar eller jobbar med trycksaksproduktion. Denna aktualiserade utgåva är utökad med över 100 sidor, 200 nya illustrationer och kompletterande delar inom digital bild, bildbehandling och framställning av layoutoriginal.

Grafisk kokbok 3.0 är en pedagogisk sammanfattning av hela den grafiska produktionsprocessen, skriven för både nybörjare och proffs. Sedan den första versionen gavs ut 1998 har den sammanlagt sålts i 100 000 exemplar, inklusive utländska utgåvor. Grafisk kokbok 3.0 finns nu på nio språk och är vinnare av Svenska Publishingpriset i klasserna Bästa fackbok och Juryns stora pris.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Grafisk kokbok 3.0 : guiden till grafisk produktion. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inbundit första upplagan.
  Martin, 18 juli 2017

  Har varit med och producerat första upplagan av denna (är bokbindare).
  Boken lider lite grann av att grafisk produktion blivit moderniserad. Är inte helt tillfreds med det. Har försökt att använda den som uppslagsbok, försökte hitta den grafiska termen spikblad i den utan att lyckas, så någon hel beskrivning av grafisk produktion är den inte. Tycker dock det är hedervärt att man försökt beskriva ett något tynande yrke och i mångt och mycket är det så här bokframställning ser ut idag. Man... Läs hela recensionen

 2. Svårt att få överblick
  Linnea, 12 juli 2016

  Det var svårt att få en bra överblick över boken, det var inte lätt att hitta svaren på sina frågor.

 3. Beskriver processen bra...
  Robrond (Luleå), 10 augusti 2015

  Innehållsrik när det gäller processen och tekniken bakom alla steg i grafisk produktion. Dessvärre är det fattigt på konkreta tips och råd i grafisk formgivning. Jag tror dock att det är överflödigt att tex beskriva hur datorn och dess komponenter fungerar, det blir snabbt föråldrat.

 4. Snabbt och bekvämt!
  Gunilla Margareta Jönsson, 29 december 2014

  Allt till belåtenhet, skickades genast så jag hade boken efter tre dagar! Handlar gärna hos er igen!
  Rekommenderar er till mina vänner!

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Kaj Johansson

 • A Guide to Graphic Print Production

  Kaj Johansson, Peter Lundberg, Robert Ryberg

  The fully revised edition of the most comprehensive and up-to-date reference on print production All graphic designers and illustrators must be familiar with the steps involved in preparing their work for publication. Now completely revised to ref...

 • Guide to Graphic Print Production

  Kaj Johansson, Peter Lundberg, Robert Ryberg

  The fully revised edition of the most comprehensive and up-to-date reference on print production All graphic designers and illustrators must be familiar with the steps involved in preparing their work for publication. Now completely revised to ref...

Övrig information

Nu är äntligen Grafisk Kokbok 3.0 här oumbärlig för alla som jobbar med trycksaksproduktion. Utökad med över 100 sidor, 200 nya illustrationer och nya delar inom digital bild, bildbehandling och framställning av layoutoriginal. Boken ger en pedagogisk sammanfattning av hela den grafiska produktionsprocessen.