Vägar värda en omväg : Skåne (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
253
Utgivningsdatum
2017-03-28
Förlag
Bokförlaget Arena
Dimensioner
210 x 170 x 20 mm
Vikt
622 g
SAB
Ncba
ISBN
9789178435029
Vägar värda en omväg : Skåne (häftad)

Vägar värda en omväg : Skåne

(9 röster)  |  Läs 5 recensioner
Häftad,  Svenska, 2017-03-28
229
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
I Vägar värda en omväg: Skåne tar författarna med oss på smala, vackra och krokiga vägar genom det skånska landskapet med fascinerande upplevelser längsmed resan.

Vi färdas bland annat till Hallandsåsens hänförande utsikter över Laholmsbukten, genom slätternas pilalléer kantade av de typiska skånska sädesfälten, till ståtliga slott och hukande statarlängor. Och genom de praktfulla Göingeskogarna där en gång snapphanarna gömde sig.

Boken innehåller detaljerade köranvisningar, hundratals fotografier och är fullspäckad med historier, anekdoter och fakta om platserna längs med vägarna, totalt 85 mil resa genom Skåne. Följ med på en roadtrip utöver det vanliga, här är resan målet!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Vägar värda en omväg : Skåne. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantasieggande och lockande reseupplägg
  Erica, 16 oktober 2017

  I projektet "Vägar värda en omväg" så har herrarna nu kommit till Skåne, och precis som föregångaren om omvägar i Bergslagen, så är boken en njutning att bläddra i redan hemma i läsfåtöljen. Inte minst så är det de vackra bilderna och den charmiga blandningen av stort och smått som lockar, och de detaljerade etappbeskrivningarna - "1,1 km - sväng höger mot GLUMSLÖV 3" och "120 m - sväng höger mot HÄLJARP" - minskar risken att man kommer vilse till nära noll.

 2. Bra reseguide
  Bertil Stridh, 26 september 2017

  En bra reseguide, om man vill köra småvägar.
  Men vi som är ute mycket och besöker platser runt om i Skåne, vi hade besökt nästan alla platser som framgick av boken.
  Det bästa är nog att gå till turistinformation och att leta platser med hjälp av datorn. Finns otroligt mycket att se just i Skåne.
  Så boken var inte till mycket stor hjälp för oss.

 3. Mycket trevlig bok
  Hans-Erik Lööw, 31 juli 2017

  Mycket användbar reseguide för oss som åker småvägar med öppen sportbil. Lika bra som föregångaren, Bergslagen! Hoppas på flera, över andra delar av landet.

 4. Utflyktsmål med Historia.
  Bengt Nilsson, 18 juli 2017

  Är man som jag kultur och historieintresserad på amatörs basis då är boken en trevlig guide vid utflykter till de olika platserna. Men det finns mycket mycket mer att se i verkligheten lite var stans i Skåne , låt gärna turistbyråerna i varje kommun som ni besöker hjälpa till med kompletteringar så blir resan ännu mer intressant och sevärd längs vägen.

 5. Intressant
  Lena Backman, 5 juni 2017

  Vi köpte boken eftersom vi tänkt resa till Skåne i sommar. Den var rolig och intressant. Vi ska åka rutten
  som finns beskriven i boken och vi ser fram mot detta

Visa alla 5 recensioner