I telefonen finns hela människan (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Odefinierat språk
Antal sidor
286
Utgivningsdatum
2017-06-27
Upplaga
1
Förlag
Bokförlaget Arena
Översättare
Christian Samuelsson
Dimensioner
235 x 235 x 25 mm
Vikt
954 g
SAB
Ohdf
ISBN
9789178435036
I telefonen finns hela människan (häftad)

I telefonen finns hela människan

(1 röst)
Häftad Odefinierat språk, 2017-06-27
234
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.

Boken är på svenska med engelsk översättning vid sidan om.

De är svetsare, lärare, eller fotbollsspelare. De har barn. De har gått i skolan. De har varit förälskade. Minst av allt vill de vara flyktingar.

Hösten 2015 kom världen på riktigt till Sverige. Från Syrien, Afghanistan, Irak, Eritrea och många andra länder kom de i tusental. Det var som på TV.

Vi har sett våldet, vi har sett de överfulla båtarna. Men vilka är människorna som kommit hit? Hur såg en bra dag ut? Vad bråkar man med chefen om? Vilka drömmar ger livet mening? Kanske drömmer vi om samma saker?

I telefonen finns hela människan är ett uppmärksammat bok- och utställningsprojekt av konstnären Henrik Teleman. I boken intervjuas nittio människor på flyktingförläggningar runt om i Sverige om vitt skilda ämnen som kärlek, arbete, framtidsdrömmar men också om vad som fick dem att lämna hemlandet och om mötet med Sverige. Tillsammans med berättelserna presenteras deras egna mobilfoton. Svensk och engelsk text.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Henrik Teleman

  • Nina. Teckningar av Åse Marstrander

    Lisa Berg Ortman, Henrik Teleman, Åse Marstrander

    En bok med "dagboksteckningar" i blyerts, tusch och färgpenna, av konstnären Åse Marstrander. Åse: "Denna bok skildrar min dotters liv från 16 dagars ålder till tidiga tonår. Medan jag ammade, när hon gjorde sina första försök att l...