Dahlia : drömrabatter, färgkomposition och arrangemang (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
184
Utgivningsdatum
2024-03-15
Förlag
Bokförlaget Arena
Medarbetare
Magntorn, Ida (form) / Grönlund, Ulrika (foto)
Dimensioner
278 x 189 x 22 mm
Vikt
840 g
SAB
Qe
ISBN
9789178435920
Vanliga sökord
dahliafarmen

Dahlia : drömrabatter, färgkomposition och arrangemang

(1 röst)
Inbunden,  Svenska, 2024-03-15
259
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Dahlia: drömrabatter, färgkomposition och arrangemang handlar om hur du kan utveckla din dahliaodling till en ny nivå, både när det gäller att skapa livliga och kreativa rabatter och hur du kan göra dina dahliabuketter ännu härligare.

I boken hittar du sju drömrabatter i olika färgteman där dahliorna får sällskap av kontrastrika växter. Här finns allt du behöver veta för att lyckas med en lång och intensiv blomning från förodling och plantering till gödning och skötsel och hur du bygger fina rabattavdelare som murade odlingsbäddar och pilstaket.

Du får tips på olika sätt att arrangera dahlior i såväl buketter som urnor, fakirer, på fat och i vackra dukningar. Ulrika Grönlund delar med sig av sin spännande berättelse om hur hon och hennes sambo startade Dahliafarmen på Österlen, där de förvandlade en bit åkermark till ett blomstrande paradis.

Boken är en fristående och kompletterande uppföljare till Dahlia: 222 sorter, odling, skötsel och inspiration.

Ulrika Grönlund är skribent och fotograf inom trädgård och inredning. Hon driver den omåttligt populära Dahliafarmen på Österlen. Hennes bästsäljande bok Dahlia: 222 sorter, odling, skötsel och inspiration har givits ut i tre världsdelar. Detta är hennes 6:e trädgårdsbok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dahlia : drömrabatter, färgkomposition och arrangemang
  2. +
  3. Dahlia : 222 sorter, odling, skötsel och inspiration

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dahlia : 222 sorter, odling, skötsel och inspir... av Ulrika Grönlund (inbunden).

Köp båda 2 för 520 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ulrika Grönlund

  • Dahlia : 222 sorter, odling, skötsel och inspiration

    Ulrika Grönlund

    "Färgkoordinerat och lättillgängligt formgett, och med hög inspirationsfaktor för både nya och mer vana dahliaodlare Om inte den här boken väcker nyfikenhet och odlingslust för dahlian så vet jag inte vad som skall till." BTJ I Dahlia: 2...