Ta kontrollen över dina tankar: Upptäck hur tankarna påverkar ditt mående och förstå din egen förmåga att förbättra måendet genom att tänka annorlunda (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-12-19
Förlag
Books on Demand
ISBN
9789178517527

Ta kontrollen över dina tankar: Upptäck hur tankarna påverkar ditt mående och förstå din egen förmåga att förbättra måendet genom att tänka annorlunda E-bok

E-bok,  Svenska, 2018-12-19
169
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Ta kontrollen över dina tankar

Att mina egna tankar kan påverka och styra måendet är det knappast någon som ifrågasätter idag. Men hur mycket och på vilket sätt påverkar tankarna mig? Inom KBT så fokuserar man mycket på hur tankar styr våra känslor och mående, samt hur vi genom att förändra vårt sätt att tänka kan förändra hur vi mår och även våra beteenden.

Boken flertalet olika tankeövningar som kan ge stora förändringar på vårt mående. Allt från tankens kraft till hur vi använder tankarna och vilka ord vi använder när vi formulerar våra tankar. Har du tänkt på vad du väljer för ord och hur det ordvalet påverkar ditt mående till det bättre eller sämre? Men hur ska jag tänka och vilka ord ska jag använda för att förändra mitt mående till det bättre?

I boken lär du dig nya sätt att tänka, olika idéer som både var för sig och i sitt sammanhang kommer att få dig att må bättre samt hjälpa dig att känna att du har bättre kontroll på hur du tänker och vart dina tankar tar dig!

I boken är även inkluderat ett kapitel om panikattacker, eller panikångest, och hur du bör hantera den för att bli av med den. Syftet är att sprida kunskapen och hjälpa så många som möjligt att slippa ifrån lidandet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »