Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
56
Utgivningsdatum
2020-04-14
Upplaga
1
Förlag
BoD
Illustrationer
Black & white illustrations
Dimensioner
190 x 120 x 4 mm
Vikt
70 g
Antal komponenter
1
Komponenter
Paperback
SAB
Vej,Vcbb
ISBN
9789178518920

HCG-tarmreningen : så dubblar du din ämnesomsättnings framgångar - därför blir din ämnesomsättningen bättre efter en tarmrening

Så dubblar du din ämnesomsättnings framgångar. Därför blir din ämnesomsättningen bättre efter en tarmrening.

Häftad,  Svenska, 2020-04-14
155
  • Skickas från oss inom 7-10 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Visste du att du kan förbättra din ämnesomsättning med hjälp av HCG? Tiotusentals av människor har lyckats gått ner i vikt de senaste decennierna. Den rika och vackra hemligheten har länge varit dold men alla kan lära sig använda den. Till och med du kan bekvämt och hälsosamt tappa din vikt.

Till och med författaren Frank Schmidt har tappat en stor del av sin vikt tack vare HCG som förbättrade hans ämnesomsättning. Under hans viktnedgång så lärde han sig om korrelationen mellan övervikt, viktiga ämnen, samt kost. I hans bok förklarar han det första steget i hur du förbättrar din egen ämnesomsättning för att tappa vikt.

Han rapporterar också sina senaste upptäckter i forskning, såväl som sina egna erfarenheter. Detta steg är perfekt för dig som vill lära dig mer om att använda HCG för att förbättra din ämnesomsättning vilket Frank Schmidt redan har gjort, och med stora framgångar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. HCG-tarmreningen : så dubblar du din ämnesomsättnings framgångar - därför blir din ämnesomsättningen bättre efter en  tarmrening
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 384 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Frank Schmidt