Darling Mona (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Mona och Barbro (del 3)
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2018-06-28
Förlag
Adelphi Audio
Dimensioner
140 x 140 x 15 mm
Vikt
158 g
SAB
Hc
ISBN
9789178530113
Darling Mona (cd-bok)

Darling Mona

CD-bok Svenska, 2018-06-28
299
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Monas och Barbros mamma har just dött. Mona måste lämna sin älskade Albert och sitt nya hem på Mallorca för att åka till begravningen i Stockholm. Med hjälp av sin dagbok försöker Mona se tillbaka på sin barndom, på vad som faktiskt är hennes egna minnen, och vad som snarare är en bild som hennes mamma har skapat. Och väl i Stockholm vill Mona också göra upp med en annan del av sitt liv. Hon stämmer möte med exmaken Torbjörn för att erbjuda honom sin vänskap. Ett möte som får henne att se såväl på honom som på sig själv med andra ögon.

Lena Ackebos romaner om systrarna Mona och Barbro, "Världens vackraste man" och "Kära Barbro", har blivit älskade av både läsare och kritiker för sin förmåga att gestalta livets skiften i stort och smått. Tillsammans med årets roman "Darling Mona", den sista delen i trilogin, skildrar de med skärpa och ömhet hur svårt det kan vara att frigöra sig från det förflutna, hur en syster vågar skärskåda sig själv och förändras och hur den andra klamrar sig fast vid en självbild som också snärjer henne.

Lena Ackebo debuterade som romanförfattare med "Världens vackraste man" 2016, uppföljaren "Kära Barbro" kom 2017. Hon har tidigare varit verksam som bildkonstnär och har givit ut tio tecknade album.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Darling Mona
  2. +
  3. Kära Barbro

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kära Barbro av Lena Ackebo (pocket).

Köp båda 2 för 354 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lena Ackebo

Bloggat om Darling Mona