Du lever i mig (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Kajsa Grytt
Utgivningsdatum
2018-12-10
Förlag
A Nice Noise
Medarbetare
Sporrong, Sanna (form)
Dimensioner
124 x 143 x 7 mm
Vikt
72 g
SAB
Hc
ISBN
9789178530175
Du lever i mig (mp3-skiva)

Du lever i mig

Mp3-skiva Svenska, 2018-12-10
279
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
När den unga plattläggaren Peters ensamstående pappa dör, hittar han en låst byrå i källaren på Ystadsvägen i Björkhagen. Med farsans gamla kofot spränger Peter byrålådorna, som visar sig vara full av oöppnade brev, alla adresserade till honom själv.

Utanför en villa på ett berg i Los Angeles sitter Veronica ensam vid poolen och reflekterar över sina val och sin skuld. När hon träffar musikern Wendell från New Orleans får hennes avstängda känslor liv och en avgrund öppnar sig. Samtidigt på båda sidor om Atlanten blottläggs ett gammalt svek. Ett öppet sår som måste tvättas för att kunna läka.

"Du lever i mig" är en roman om förlust och frihet, skuld och tillhörighet.

KAJSA GRYTT är musiker, författare och samtalsterapeut. Hon slog igenom med punkgruppen Tant Strul på 1980-talet och har sedan dess gjort ett stort antal skivor både som soloartist och i olika konstellationer. Utöver musiken har hon arbetat som copywriter och skrivit fem pjäser, en poesibok, en barnbok, krönikor, samt självbiografin "Boken om mig själv" och romanen "Nio dagar, nio nätter".

Författarinläsning av Kajsa Grytt
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Du lever i mig
 2. +
 3. Performance

De som köpt den här boken har ofta också köpt Performance av Kajsa Grytt (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 553 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Kajsa Grytt

 • Performance

  Kajsa Grytt

  Med Performance har Kajsa Grytt byggt en snygg berättelse om makt och konstens villkor som påminner om Ruben Östlunds film The square. Båda använder de konstvärlden som metafor för att undersöka maktstrukturer i stort. Svenska Dagbladet Kajsa Gryt...

 • Svensk poet 2011

  Kajsa Grytt

  Svensk poet 2011 är den sjätte Antologin med dikter av kända och okända Svenska poeter utgiven sex år i rad. I år med Kajsa Grytt som gästande poet. Årets samling innehåller poesi av 25 poeter .