Bara Tsatsiki (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Liv Mjönäs
Utgivningsdatum
2019-07-22
Förlag
Adelphi Audio
Medarbetare
Sheppard, Sara (form)
SAB
Hcf
ISBN
9789178530472
Bara Tsatsiki (cd-bok)

Bara Tsatsiki

CD-bok Svenska, 2019-07-22
279
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Nu börjar Tsatsiki i trean och livet har förändrats en hel del: Morsan och Göran har gift sig och väntar barn, pappa Bläckfiskaren kommer på besök till ett kallt och snöigt Stockholm, farfar i Grekland dör, men morfar finns som tur är kvar. Tsatsiki och Per Hammar blir ofrivilligt paraplyrånare och i skolan får hela klassen löss. Tsatsiki bestämmer sig för att sluta med fotbollen, han vill mycket hellre gå på danskurs. Men bör killar tycka så mycket om att dansa? När rockgruppen The Vråling Fracks som Tsatsiki är med i ska spela på klassfesten har de inte hunnit öva alls. Och det gör Tsatsiki minst sagt nervös. Men de gör succé i alla fall och sedan är det två tjejer som frågar chans på Tsatsiki: Maria Grynwall och Sara. Vem ska han välja?

De populära böckerna om Tsatsiki har fått en rad utmärkelser och priser och har översatts till många olika språk. Några av böckerna har även filmatiserats. Bara Tsatsiki är den tredje delen i serien.

Moni Nilsson (född 1955) är en av våra mest älskade barn- och ungdomsboksförfattare. Under sin författarbana, som spänner över nästan 30 år, har hon skrivit inom många olika genrer och för olika åldrar. Sitt stora genombrott fick hon med böckerna om Tsatsiki som översatts till över 20 språk och även har filmatiserats.

"Bara Tsatsiki" innehåller många typiska händelser som 9-åriga killar kan tänkas råka ut för./.../ Många träffsäkra detaljer. Denna genuint trevliga kapitelbok kräver goda läsare i lågstadieåldern men den går också mycket bra att använda som högläsningsbok för skolår 3. Isabelle Halvarsson, BTJ

 

Gillar du Tsatsiki och söker fler CD/MP3CD-ljudböcker?

A Nice Noise har även givit ut: Tsatsiki och Morsan, Tsatsiki och Farsan, Tsatsiki och Hammarn, Tsatsiki och Retzina, Tsatsiki och Älva, Tsatsiki och olivkriget

Alla titlarna i uppläsning av Liv Mjönäs.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bara Tsatsiki
  2. +
  3. Tsatsiki och Hammarn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tsatsiki och Hammarn av Moni Nilsson (mp3-skiva).

Köp båda 2 för 548 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Bara Tsatsiki