Familjen Knyckertz och Ismans hemlighet (mp3-skiva)
Fler böcker inom
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Serie
Familjen Knyckertz (del 4)
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Katharina Cohen
Utgivningsdatum
2020-05-20
Förlag
A Nice Noise
Medarbetare
Gustavsson, Per (form)
Dimensioner
125 x 145 x 7 mm
Vikt
58 g
SAB
Hcf
ISBN
9789178530946

Familjen Knyckertz och Ismans hemlighet

Mp3-skiva,  Svenska, 2020-05-20
289
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Fjärde boken om Familjen Knyckertz! Som vanligt är det såklart rätt att ljuga och stjäla och fel att vara ärlig och laglydig.

Paul Isman berättar för Ellen att han inte kan sova eftersom det spökar i hans hus. Det knarrar och flåsar om nätterna och han vågar inte sova där. När Ellen inspekterar spåren upptäcker hon att Paul har den mystiskt försvunna guld-diamanten på sitt nattduksbord, trots att han är polis ... Ellen bestämmer sig genast för att försöka ta diamanten och smider en smart plan. Men när planen ska sättas i verket visar det sig att både Paul Isman och diamanten är spårlöst försvunna! Tänk om han blivit bortrövad av spöket? Hon ber sin bror Ture om hjälp. Och snart får de upp ett spår som leder dem till en mycket oväntad plats.

Familjen Knyckertz och Ismans hemlighet Av Per Gustavsson och Anders Sparring

Sagt om boken

Familjen Knyckertz och Ismans hemlighet Genialt lättsam och mycket underhållande. Man kan bara älska dessa lättsamt moraliserande, vackert illustrerade äventyr i gränslandet mellan rätt och fel. BTJ

Om författarna

Anders Sparring (född 1969) bor i Årsta utanför Stockholm. Efter en slingrig yrkesbana som gick från barnskötare, via grovsnickare, till skådespelare på Stockholms Improvisationsteater, samt DI-studier i TV-produktion, började han 1998 att skriva manus för barnTV. Under åren har han skrivit manus till bland annat De tre vännerna och Jerry, Björnes Magasin, Allram Eest, Hotell Kantarell och julkalendern Superhjältejul. Vid sidan av sitt författande sysslar Anders även med stå upp-komik.

Per Gustavsson (1962) är uppvuxen i värmländska Arvika och nu boende i Stockholm. Han har gjort en rad bilderböcker till både andras och egna texter. Han illustrerar även till läromedel, tidningar och serier. På Natur & Kultur har han bland annat skrivit och illustrerat de populära böckerna om Prinsen samt böckerna om den egensinniga och frimodiga Prinsessan. Böckerna om Prinsessan har sålt i 150 000 exemplar och finns utgivna i alla de nordiska länderna. Sedan 2012 sitter Per på stol nr 1 i Svenska Barnboksakademin. För Skuggsidan mottog han 2014 Elsa Beskow-plaketten - ett pris som tilldelas den konstnär, som framställt föregående års bästa svenska bilderbok för barn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Familjen Knyckertz och Ismans hemlighet
  2. +
  3. Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Familjen Knyckertz och födelsedagskuppen av Anders Sparring (cd-bok).

Köp båda 2 för 619 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Sparring