Lindormars land (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Johan Ulvesson
Utgivningsdatum
2021-04-19
Förlag
A Nice Noise
Illustratör/Fotograf
Alexander Jansson
Dimensioner
136 x 140 x 22 mm
Vikt
225 g
SAB
Hcf
ISBN
9789178531097
Lindormars land (cd-bok)

Lindormars land

CD-bok Svenska, 2021-04-19
329
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Sem och hans lillebror Immer är fosterpojkar hos tant Tyra som är hempolererska åt nysilververkstaden. Pojkarna tvingas hjälpa till med det hårda arbetet medan andra barn leker på gården, de saknar sina riktiga föräldrar. Plötsligt en dag dyker råttan Sotpäls upp från ett långväga land med ett erbjudande: den som följer med honom och blir drottning Indras barn ska få allt man kan önska i fråga om leksaker och sidenkläder.

Barnlösa drottning Indra är inte alls som de förväntat sig, hon tillhör en av de sista av de uråldriga och magiska varelser som kallas lindormar men lyx råder det ingen brist på i hennes borg. Tjänarstaben utgörs av en samling djur som hon har förtrollat så att de kan gå på två ben och tala. Sem och Immer trivs till en början och dagarna fylls med lek. Men ganska snart märker Sem att Indra tycker mycket bättre om Immer än om honom. Dess utom börjar djuren i borgen bete sig märkligt. Och visst är det något mystiskt med Tjodolf, brunbjörnen som är drottningens skogvaktare? Varför tittar han på Sem och Immer som om han hatade dem?

Lindormars land är en berättelse om att längta efter kärlek men även om svårigheten med att göra det rätta istället för det lätta. Hur, som Sem frågar sig, ska man vara för att också kunna älska sig själv?
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Lindormars land
  2. +
  3. Humlan Hanssons hemligheter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Humlan Hanssons hemligheter av Kristina Sigunsdotter (cd-bok).

Köp båda 2 för 602 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Frida Nilsson