Löften till en son : ett år av sorg, hopp och mening (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Martin Halland
Utgivningsdatum
2020-10-15
Förlag
A Nice Noise
Översättare
Gunnar Pettersson
Originaltitel
Promise me, Dad
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
126 x 138 x 10 mm
Vikt
56 g
SAB
Lz Biden, Joe
ISBN
9789178531363
Löften till en son : ett år av sorg, hopp och mening (mp3-skiva)

Löften till en son : ett år av sorg, hopp och mening

Mp3-skiva Svenska, 2020-10-15
264
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Det är hjärtskärande läsning." /DN

Den 3 november är det presidentval i USA, ett ödesval för ett starkt polariserat Amerika. Nu är det klart att den som utmanar Donald Trump är demokraten Joe Biden.

I Joe Bidens memoarer Löften till en son Ett år av sorg, hopp och mening får läsaren möta personen Joe Biden. Vi följer familjen Biden under ett kritiskt år i deras liv. Det är slutet av Barack Obamas tid vid makten, runt om i världen pågår konflikter i bland annat Irak och Ukraina, och familjen Biden drabbas av en personlig katastrof då sonen Beau får besked att han har en hjärntumör och kämpar för sitt liv. Löften till en son skildrar både det lilla och det stora livet, Boken är en unik inblick i amerikansk politik och är ett intimt porträtt av en världens mäktigaste män. Snart kanske den allra mäktigaste.

Denna bok är ett drama bakom kulisserna, ärligt, osminkat och rikt på detaljer. Den som förlorat någon närstående kommer att finna genuin tröst i vad [Biden] har att säga. /The New York Times

En gripande memoar om personliga tragedier och politiska triumfer. /Kirkus Reviews

I november 2014 samlas familjen Biden på Nantucket för Thanksgiving. Det är en tradition sedan fyrtio år och en fast punkt i tillvaron för en ständigt påpassad familj. Men det här året är allt annorlunda. Joe och Jill Bidens äldste son, Beau, har diagnostiserats med en elakartad hjärntumör.

Löften till en son skildrar året som följer, det mest betydelsefulla och utmanande i Joe Bidens liv och karriär. Som vicepresident reser Joe Biden över hela världen och hanterar kriser i Ukraina, Centralamerika och Irak. Samtidigt som Beau kämpar för, och sedan förlorar sitt liv.

Joe Biden berättar personligt och nära om en familj i skuggan av makten, boken är också en unik skildring inifrån Vita huset under Barack Obamas sista tid som president. Då, för fyra år sedan beslutade sig Joe Biden till slut för att ställa sig bakom Hillary Clinton som presidentkandidat, i valet 2020 är det han som utmanar Donald Trump.

Löften till en son är Joe Bidens genomträngande, lärorika och djupt gripande redogörelse för en familjs kamp mot elakartad hjärncancer, allt mot bakgrund av vad arbetet som vicepresident krävde av honom och frestelsen att än en gång ställa upp som presidentkandidat. Det är också en rörande berättelse om cancerns grymma verklighet, särskilt när den drabbar ens barn. /The Washington Post

Med ärlighet och sårbarhet bjuder Bidens memoar läsaren in i de mest intima ögonblicken under denna ofattbart smärtfyllda period i sitt liv, inkluderat den episod som givit boken dess titel. Bustle Det är svårt att lägga ifrån sig denna gripande bok utan att känna beundran och respekt för Biden politikern, familjefadern. Den äkta amerikanen. /HuffPost
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Löften till en son : ett år av sorg, hopp och mening
  2. +
  3. Löften till en son : ett år av sorg, hopp och mening

De som köpt den här boken har ofta också köpt Löften till en son : ett år av sorg, hopp och m... av Joe Biden (pocket).

Köp båda 2 för 333 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Joe Biden