Nattkorpen (cd-bok)
Fler böcker inom
Format
CD-bok
Språk
Svenska
Serie
Månvind & Hoff (del 1)
Läsålder
9-12 år
Inläsare
Olof Wretling
Utgivningsdatum
2021-04-19
Förlag
A Nice Noise
Illustratör/Fotograf
Alvaro Tapia
Dimensioner
140 x 137 x 14 mm
Vikt
140 g
SAB
Hcg
ISBN
9789178531424
Nattkorpen (cd-bok)

Nattkorpen

CD-bok,  Svenska, 2021-04-19
249
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Vintern håller Stockholm i ett järngrepp, tullarna är igensnöade och det går varken att ta sig in eller ut ur staden. Mika har bott på Barnhuset på Drottninggatan i hela sitt liv. För att kunna överleva i 1800-talets Stockholm har hon utvecklat ett skarpt sinne för detaljer och hotfulla situationer.

En natt lämnas en nyfödd flicka till barnhuset av en skräckslagen ung man. Det blir början på en kedja av händelser som ska försätta Mika i större fara än hon någonsin kunnat föreställa sig. Nattkorpen är den första delen i serien om Månvind & Hoff, en spännande och hisnande välskriven trilogi om barn på samhällets botten i 1800-talets Stockholm.

Sagt om boken

"Den rappa berättelsen drar oemotståndligt med sig läsaren." BTJ Rekommenderas varmt till den som gillar historiska berättelser, spännande livsöden och deckare/mysterium av det lite läskigare slaget. Tänk lite Sherlock Holmes för yngre läsare. @barnensboktips Tänk att få vara 10 år, läsa den här och göra den till hela ens värld. // Mika är rolig, smart, underdog och får vara med om det här äventyret! Det är så coolt Jag älskar denna boken. Barnbokspodden

Om författaren

Johan Rundberg (1973) är författare, bosatt i Stockholm. Han har skrivit trilogin Månvind & Hoff om barn på samhällets botten i 1800-talets Stockholm: Nattkorpen, Tjuvdrottningen och Dödsängeln.

Tidigare har Johan bland annat skrivit serien Häxknuten: Vålnadens röst, Kejsarens grav och Skuggornas ö för barn 9-12 år som också har utkommit ut som CD och MP3-CD hos A Nice Noise.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johan Rundberg