Otämjbar (mp3-skiva)
Format
Mp3-skiva
Språk
Svenska
Inläsare
Alexandra Pascalidou
Utgivningsdatum
2021-01-19
Förlag
A Nice Noise
Översättare
Anders Nunstedt
Originaltitel
Untamed
Dimensioner
137 x 125 x 10 mm
Vikt
55 g
SAB
Lz Doyle, Glennon,Dokb
ISBN
9789178531684

Otämjbar

Mp3-skiva,  Svenska, 2021-01-19
264
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
2 miljon sålda ex och över 45 veckor på New York Times bästsäljarlista!

OTÄMJBAR är en sinnlig, upprorisk och kärleksfull bok. Både en självutlämnande memoar och en obeveklig väckarklocka. Det är berättelsen om hur en kvinna kom till insikt om att en ansvarsfull mamma inte är någon som långsamt går mot döden för sina barn, utan en som visar dem hur man lever sitt liv fullt ut. Det är historien om att navigera sig fram efter en skilsmässa, bilda en ny familj och insikten om att en familjs väl och ve inte beror på dess struktur utan på varje familjemedlems förmåga att vara sig själv inför de andra. Det är också en beskrivning om hur vi alla kan börja lita på oss själva tillräckligt mycket för att våga sätta gränser och acceptera våra kroppar, vara stolta över vår ilska och omfamna våra krossade hjärtan och förlösa våra sannaste, vildaste instinkter så att vi blir de kvinnor som äntligen kan se oss själva i spegeln och säga: Där är Hon.

OTÄMJBAR lär oss att vara modiga.

Som Glennon Doyle själv envist brukar säga: Ju modigare vi är, desto lyckligare blir vi. Lås upp dörren till dina inre rum. Vem skulle du vara om du inte begränsade dig själv? Om du inte ägnade lika mycket tid åt att behaga andra? Om du fick bestämma fullt ut över ditt eget liv? Du är inte galen om du längtar efter något mer, något annat. Otämjbar är en sinnlig, upprorisk och kärleksfull bok. Både en självutlämnande memoar och en obeveklig väckarklocka. Det är berättelsen om hur en kvinna kom till insikt om att en ansvarsfull mamma inte är någon som långsamt går mot döden för sina barn, utan en som visar dem hur man lever sitt liv fullt ut. Det är historien om att navigera sig fram efter en skilsmässa, bilda en ny familj och hur vi alla kan börja lita på oss själva tillräckligt mycket för att våga sätta gränser, acceptera våra kroppar och förlösa våra sannaste, vildaste instinkter så att vi blir de kvinnor som äntligen kan se oss själva i spegeln och säga: Där är Hon.

Otämjbar lär oss att vara modiga.

Om författaren

Glennon Doyle är författaren bakom flera New York Times-bästsäljare, senast Love Warrior. Otämjbar (Untamed) har topppat de amerikanska listorna sedan den kom ut i USA, Glennon Doyle har över 1.2 miljoner följare på Instagram, är även aktivist och och jobbar med välgörenhet för kvinnor, familjer och barn i kris. Hon bor i Florida, USA, tillsammans med sin fru, fotbollsstjärnan Abby Wambach och tre barn sedan ett tidigare äktenskap.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Otämjbar
  2. +
  3. Otämjbar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Otämjbar av Glennon Doyle (pocket).

Köp båda 2 för 343 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Glennon Doyle