Vem där? (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (20.3 MB)
Språk
Svenska
Serie
Halloween Scream (del 1)
Inläsare
Malin Mases Arvidsson
Utgivningsdatum
2021-10-14
Förlag
A Nice Noise
ISBN
9789178532094
Vem där? (ljudbok)

Vem där? Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-10-14

Styckköp

151

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
VINNARE AV NOVELLTÄVLINGEN HALLOWEEN SCREAM 2021

Finns det hemligheter som är så mörka, så farliga att du inte kan dela dem med din bästa vän? Eller ens erkänna dem för dig själv?

Ellie och Louie är oskiljaktiga. Best friends for life, i ordens rätta bemärkelse. Det finns ingen som kan komma emellan dem. Eller ...? Någon betraktar dem på nära håll. Någon som vet allt. Är beredd att göra allt. Faran lurar strax under ytan. Betydligt närmare än någon av dem tror...

Juryns motivering

Emma Pettersson bygger med sin novell Vem där? lugnt och metodiskt upp en kuslig stämning som får oss att vilja tända lampan för att försäkra oss om att vi verkligen är ensamma i rummet. Hon håller oss i ovisshetens grepp ända till slutet och låter oss på ett finurligt sätt veta vem som faktiskt är där.

Om författaren

Emma Pettersson, fd Dahlkvist, är född 1983 i Boden. Idag arbetar hon som skolkurator och bor sedan femton år tillbaka på Gotland tillsammans med sin familj.

Som barn knappade hon sida upp och sida ner på sin pappas skrivmaskin, men sedan dess har författardrömmarna legat i dvala. Tills nu...

Om uppläsaren

Malin Mases Arvidsson adopterades från El Salvador och är uppvuxen i Sollentuna. Efter bliven musikalartist på Balettakademin och examen från Teaterhögskolan i Göteborg 2006, har hon jobbat vid bla Stockholms Stadsteater, Kungliga Dramatiska Teatern, Teater Galeasen och i flertalet film- och TV-produktioner.

Med Vem där? Debuterar hon som ljudboksinläsare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »