På högvarv: Att leva med ADHD (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (110.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Matias Holm
Utgivningsdatum
2019-01-21
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789178610136
På högvarv: Att leva med ADHD (ljudbok)

På högvarv: Att leva med ADHD Ljudbok

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-01-21

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
På ytan ser det ut som om Mikael Ressem inte kan ha adhd. Han är framgångsrik deckarförfattare, har en chefsposition inom sjukvården i Gävle och ordnad tillvaro med fru och två barn. Lever man så kan man inte ha adhd. Det har han läkares ord på.

På högvarv - Att leva med adhd är en inifrånberättelse som få andra kunnat skriva. Den handlar om kaos, utanförskap, kärlek och en växande insikt om att något var annorlunda.

Men den handlar också om en kamp för att få veta vem man är, om en ofta oförstående sjukvård och om att få en diagnos i vuxen ålder. Men mest av allt handlar den om en livsvilja som försätter berg.

Det här är berättelsen för dig som tror att adhd inte är på riktigt, för dig som funderar på om du, eller någon i din omgivning kanske har adhd eller add. Men framför allt är det en bok för dig som har levt och lever med adhd.

Mikael Ressems historia är också en berättelse om allas våra fördomar och varför vi aldrig får sluta att försöka förstå.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av På högvarv: Att leva med ADHD. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Helt ok
  -, 16 maj 2022

  Mycket igenkänningsfaktor.

 2. Hög igenkänning!
  -, 9 september 2021

  Öppet, ärligt och rakt. Stundvis som att läsa om mig själv. Mycket bra skrivet och lättläst!

 3. det feta sanningen om livet med adhd
  kicki (Norrköping), 17 april 2019

  känner så mycket igen mig och även hur det är att få till en utredning, hur det är att utredas och hur det är att få "domen"

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Mikael Ressem