Ett liv i mörker: En sann historia (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (110.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Carl Jacobson
Utgivningsdatum
2019-05-06
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789178612246
Ett liv i mörker: En sann historia (ljudbok)

Ett liv i mörker: En sann historia (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2019-05-06
89
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns som ljudbok i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

När Johan Egonsson växer upp finns våldet och glåporden ständigt i hans närhet. När föräldrarna tar ut skilsmässa försvinner det sista av tryggheten i hemmet.

Johan blir svårt mobbad i skolan. Vid en klassresa till Gröna Lund möter han ett gäng skinheads som i hans hand stoppar en broschyr om Sverigedemokraterna. Någon har sett honom. Efter en tid tar han kontakt med partiets lokala förening hemma i Småland. Det här blir början på Johans resa in i mörkret. På ett av Sverigedemokraternas möten får han kontakt med en krets som är villig att ta till ytterligheter för att hålla Sverige svenskt. Johan dras in i en spiral av allt grövre våld och kriminalitet. När han till slut känner att det har gått för långt får han lära sig att den grupp han tillhör lämnar man inte ostraffat.

Johan beskriver öppenhjärtligt sin långa och svåra väg ut ur mörkret och hur kärleken till sonen hjälper honom att bli en ny människa.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johan Egonsson

  • Ett liv i mörker

    Johan Egonsson

    När Johan Egonsson växer upp finns våldet och glåporden ständigt i hans närhet. Han blir svårt mobbad i skolan och känner sig hela tiden utanför. När föräldrarna tar ut skilsmässa försvinner det sista av tryggheten i hemmet. Vid en klassresa till ...

Bloggat om Ett liv i mörker: En sann historia