Var bor djuren? (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Spiral)
Språk
Svenska
Serie
Var, hur, varför?
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
16
Utgivningsdatum
2019-06-04
Förlag
Lind & Co
Översättare
Sara Jonasson
Originaltitel
Wo die tiere wohnen
Medarbetare
Jonasson, Sara (form)
Illustratör/Fotograf
Anne Möller
Dimensioner
198 x 177 x 15 mm
Vikt
285 g
SAB
Hcf
ISBN
9789178614301

Var bor djuren?

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2019-06-04

Slutsåld

Hundar och katter bor ofta med människor i hus och lägenheter. Men hur är det med alla andra djur? Var bor de?

I den här boken presenteras en mängd olika djurs boplatser. Här kan man läsa och titta på fåglars nästen där de lägger sina ägg och uppfostrar sina små, ekorrens bo uppe i träden och kaniners hålor under jorden. Man får också redan på hur bävrar bygger sina dammar och att bin ibland bor inuti träd.

Var, hur, varför?-serien låter barn upptäcka världen på ett kul och lekfullt sätt. Med ett tåligt format och massor av flikar att öppna passar böckerna perfekt för vetgiriga barn. Faktatexterna är centrerade kring var, hur, varför-frågor som besvaras både i myllrande bilder och enkla, lättlästa texter. På Lind & Co utkommer även Traktorn Var, hur, varför? och Borsta tänderna Var, hur, varför?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Var bor djuren?. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Spännande!
    Kristina Bergdahl, 1 december 2020

    Köpt denna bok till min lilla systerdotter i julklapp. Nu när jag sitter med den i min hand så uppfyller den mina förväntningar. Bra och rediga sidor, roligt och pedagogiskt utformat i både text och bilder. Övertygad om att denna bok kommer att bli en av favoriterna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anne Möller