Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Ole Vik 1 (del 1)
Antal sidor
415
Utgivningsdatum
2019-10-14
Förlag
Lind & Co
Översättare
Cajsa Mitchell
Originaltitel
Monster
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
SAB
Hce
ISBN
9789178615070
Monster (pocket)

Monster

Pocket Svenska, 2019-10-14
59
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Anne lever under skyddad identitet på hemlig adress. Hon är lycklig med sin nya kärlek och dessutom höggravid, men har svårt att släppa rädslan för sin våldsamma ex-man Ragnvald.
En eftermiddag kommer dottern Thea hem vettskrämd från skolan, men vill inte säga vad som har hänt. Strax därefter hittas Annes nya man misshandlad. Och så doftar lakanen som Ragnvalds rakvatten Anne är säker på att han lyckats hitta dem, men polisen Ole Vik och hans kollega Cecilie Hopen kommer snart att upptäcka att historien är betydligt mer komplex än så.

JØRGEN JÆGER är en av Norges mest populära kriminalförfattare. Hans böcker om Ole Vik och Cecilie Hopen som utspelar sig i den fiktiva småstaden Fjellberghavn har blivit mycket uppskattade, och Jæger har nominerats till Norges bokhandlarpris tre gånger.

Överraskande norsk deckare där upplösningen kommer i början. Och sen kommer det en upplösning till! Och sen blir det ännu mer tilltrasslat. [ ] Skicklig intrig.
Lotta Olsson, Dagens Nyheter

Det är lätt att komma in i denna välskrivna kriminalroman [ ] Jørgen Jæger skriver spännande och verkar vara insatt i norskt polisarbete.
Bror Andersson, Dast Magazine

Monster är en lättläst och välskriven deckare i nordisk stil. Det här är den typen av krim som jag gillar, med flyt i beskrivningarna och en vardaglig miljö. I synnerhet så gillar jag karaktärerna, och drar en lättnadens suck över att poliserna beter sig professionellt.
Lottens bokblogg
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Monster
  2. +
  3. De försvunna

De som köpt den här boken har ofta också köpt De försvunna av Lori Roy (pocket).

Köp båda 2 för 118 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Monster