Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
287
Utgivningsdatum
2020-05-22
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
SAB
Hc
ISBN
9789178615537
Selektiva Selma (inbunden)

Selektiva Selma

Inbunden Svenska, 2020-05-22
Bokus Pluspris: 149 189
Handla inloggad för att ta del av Bokus Pluspris
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Selma är inte nöjd med speciellt mycket i sin pensionärstillvaro i Motala. Ingenting alls, för att vara exakt. Hennes få vänner har dött i cancer och annan jävelskap, och hon önskar allt oftare att hennes trista karl ska gå samma väg till mötes. För att behålla någon form av livslust och uppleva spänning i livet rör hon sig lite utanför lagen.

I Borensberg två mil därifrån saknar Eva-Lisa sitt sociala nätverk. Hon lämnade Stockholm för kärlekens skull, men mannen i fråga har nu lämnat henne för grannens artonåriga dotter. Kvar blev hon med deras tolvåriga son, skammen, huslånet och ett underbetalt jobb på Motala Lasarett.

När Selma tvingas åka in till sjukhuset med akuta magsmärtor möts de två kvinnorna. En trevande vänskap växer fram och efter det blir ingenting någonsin sig likt igen.

Selektiva Selma är en roman för dig som älskar feelgood med både svärta och humor. För läsarna som älskade Eleanor Oliphant mår alldeles utmärkt, En man som heter Ove och Marian Keyes böcker.

 

JOSEFINE SANDBLOM skriver böcker i en salig blandning av allvar, romantik och under-bältet-humor, och har innerst inne en kraftig förkärlek för rapp feelgood, typiska hängmatteromaner. Hon bor i Motala med sin familj.

"Selektiva Selma är en varm och underhållande feelgoodroman med driv i språk och dialoger." BTJ
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Selektiva Selma
 2. +
 3. Renoveringsobjekten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Renoveringsobjekten av Eli Åhman Owetz (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Josefine Sandblom

 • Han är min

  Josefine Sandblom

  Att kastas in i en familjs inrutade vardag och bli plastmamma på halvtid är inte enkelt. Lilly skäms när hon längtar efter barnfria veckor, men blir frustrerad när hon inte kan förlusta sig med sin nya man i fred eller ens gå på toaletten utan säl...

 • Kalla mig Amanda

  Josefine Sandblom

  'Om någon av oss får ragg ikväll, och det visar sig vara ännu ett rötägg, då kör vi!' En skämtsam vadslagning tre kvinnor emellan mynnar ut i en blogg, vars syfte är att sätta dit otrogna män. En kaskad av förolämpande inlägg och foton över vilka ...

Fler böcker till Pluspris just nu

Bloggat om Selektiva Selma