Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Sunnepolisen (del 3)
Antal sidor
342
Utgivningsdatum
2020-01-09
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Vikt
377 g
SAB
Hc
ISBN
9789178616022
Vedergällningen (häftad)

Vedergällningen

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2020-01-09
132
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En man hittas mördad i sjön Fryken, bragd om livet på det mest bestialiska sätt. Kriminalkommissarie Erik Ljung ansvarar för utredningen och det blir hans uppgift att ta reda på vad i den mördade mannens liv som föranlett ett sådant hat mot honom.

En kort tid efter likfyndet i sjön försvinner en man med anknytningar till den mördade. Hänger de två händelserna ihop - och i sådana fall hur?

Snart visar det sig att en seriemördare härjar i lilla Sunne. Erik Ljung tvingas föra en intensiv kamp mot klockan, för nu står ännu fler liv på spel. Vedergällningen är tredje delen i serien om kriminalkommissarie Erik Ljung vid Sunnepolisen.

LOTTA LUNDH bor i Sunne och jobbar som utredare på en statlig myndighet, men drömmer om att skriva på heltid. Vedergällningen är hennes fjärde bok.

"En spännande välskriven bok, som förutom kriminalgåtan ger en fin person- och miljöskildring."
Mats Garme, Ölandsbladet
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vedergällningen
 2. +
 3. X

De som köpt den här boken har ofta också köpt X av Pascal Engman (inbunden).

Köp båda 2 för 331 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vedergällningen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra och spännande deckare
  Lollos bokhörna, 10 februari 2020

  En man hittas mördad i sjön Fryken. Mördad på ett brutalt och otäckt sätt. När sedan en man till försvinner och sedan hittas mördad blir frågan: hänger de båda händelserna ihop? Varför har det visats sånt hat mot männen när de mördandes?

  Kriminalkommissarie Erik Ljung får i uppdrag tillsammans med sina kollegor att försöka lösa morden och se till att ingen annan råkar illa ut!
  Jag har inte läst något av Lotta Lundh förut, vet inte varför för hon skriver väldigt bra! När jag väl h... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lotta Lundh