Hjärngympa för hundar (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
175
Utgivningsdatum
2020-05-08
Förlag
Lind & Co
Översättare
Monika Andersson
Originaltitel
Fun and Games for a Smarter Dog
Medarbetare
Andreasson, Eva (form)
Dimensioner
242 x 180 x 18 mm
Vikt
653 g
SAB
Qdfja,636.7
ISBN
9789178616107
Hjärngympa för hundar (kartonnage)

Hjärngympa för hundar

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2020-05-08
135
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Lek är ett perfekt sätt att träna din hund - bara du väljer rätt lekar. Hjärngympa för hundar innehåller femtio aktiviteter som hjälper dig att stärka relationen med ditt husdjur, träna på lydnad, öva hundens kognitiva förmåga och förbättra dess fysik och smidighet. Övningarna är varierade för att passa olika hundars skilda personligheter, så att du ska kunna hitta de lekar som passar just din hund. Här förklaras också på vilket sätt de olika lekarna gynnar och är utvecklande för din hund. Boken är rikt illustrerad med bilder som visar de olika övningarna och varje aktivitet förklaras dessutom tydligt i punktform. Det bästa av allt är att din hund kommer ha så kul att den inte ens förstår att det ni håller på med är ett träningspass!

 

"Boken är rikt illustrerad med bilder som visar de olika övningarna och varje aktivitet förklaras dessutom tydligt i punktform. Det bästa av allt är att din hund kommer ha så kul att den inte ens förstår att det ni håller på med är ett träningspass!"
Tidningen Brukshunden
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjärngympa för hundar
  2. +
  3. Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för hundar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min bästa aktiveringsbok - Mental träning för h... av Anders Hallgren (häftad).

Köp båda 2 för 325 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hjärngympa för hundar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Massa bra övningar!
    Villivonkansbooks, 21 juli 2020

    Hjärngympa för hundar är en bok som är alldeles fullspäckad av bra övningar för dig och din hund. Övningar som är lätta att göra varsomhelst, större delen funkar till och med utmärkt att göra inomhus. Jag gillar boken för den har en enkelhet och tydlighet som gör att den passar många. En del kan också skrämmas av tjocka tegelstenar med spaltmeter av information och krångliga instruktioner, den här boken är långt i ifrån det. I varje övning förklaras det tydligt hur man ska göra, vad hunden lä... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sophie Collins