När allt är över (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
397
Utgivningsdatum
2020-06-03
Förlag
Lind & Co
Översättare
Fredrika Spindler
Originaltitel
After the end
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
217 x 145 x 30 mm
Vikt
570 g
SAB
Hce
ISBN
9789178616930
När allt är över (inbunden)

När allt är över

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-06-03
189
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Max och Pip har ett sådant där förhållande som alla vill ha. De älskar och stöttar varandra och har det genuint bra tillsammans. De är helt enkelt "det perfekta paret" och lyckan är total när de får sonen Dylan.
Det visar sig dock tidigt att Dylan lider av en aggressiv form av cancer. Vid tre års ålder har han kraftiga hjärnskador och är mycket illa däran. Dygnet runt kretsar föräldrarnas liv kring sjukhusbesök, behandlingar och anpassningar.
En dag får de ett ohyggligt besked: Dylan kommer aldrig att kunna leva något som ens liknar ett fullvärdigt liv. Max och Pip ställs inför ett helt omöjligt beslut och som om inte det vore nog är de, för första gången någonsin, inte överens. De vill inte samma sak. "Det perfekta paret" glider allt längre ifrån varandra samtidigt som avgrunden öppnar sig under dem.

I ett Sliding Doors-liknande upplägg får läsaren följa Max och Pip i två olika versioner av en och samma gripande och mångbottnade berättelse.

När allt är över är en vacker, sorglig och drabbande roman om kärlek, respekt, hopp och djupaste förtvivlan.

CLARE MACKINTOSH arbetade i drygt tio år som polis. Numera är hon författare på heltid och har haft enorma framgångar med sina thrillers Jag lät dig gå (2016), Jag ser dig (2017) och Låt mig vara (2019).

 

Måste läsas!
Eva Åström, Expressen
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. När allt är över
 2. +
 3. Allt vi förlorat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt vi förlorat av Michelle Sacks (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av När allt är över. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Hjärtskärande
  Bokhyllaniskuggan, 31 juli 2020

  ❥ Recension

  Det tog tid för mig att läsa den här boken pga det tunga ämnet och att den är så trovärdigt och inlevelserikt skriven. Föräldrarnas maktlöshet skriker från sidorna och författaren har fått till en otroligt smärtsam, berörande och tänkvärd bok.

  Boken är skriven på ett sätt som blir lite rörigt. Först före-delen från tre olika perspektiv - läkaren, mamman och pappan och sen efter-delen med två alternativa utgångar för berättelsen. Detta gav mig lite blandade ... Läs hela recensionen

 2. Sorglig
  Villivonkansbooks, 14 juli 2020

  När allt är över är en sorglig berättelse om ett par vars lille son drabbas av obotlig cancer. I vartannat kapitel får vi följa båda föräldrarnas versioner. Berättelsen är fiktiv men författaren och hennes man har själv varit i samma sits där de tvingats ta ett omöjligt beslut om att hålla sin sjuke son vid liv eller ta bort den livsuppehållande utrustningen och låta honom dö. Varje förälders absoluta mardröm att tvingats till ett sånt beslut. Den här berättelsen måste ha varit ohyggligt jobb... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Clare MacKintosh