På topplistor
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
253
Utgivningsdatum
2020-05-29
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
215 x 140 x 20 mm
Vikt
402 g
SAB
Hc
ISBN
9789178616947
Den trettonde bomben (inbunden)

Den trettonde bomben

Inbunden Svenska, 2020-05-29
169 189
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Rafflande action och unik story, jag önskar att jag kommit på den själv." Lars Wilderäng

1972: Ett modifierat Viggenplan startar från en flygbas i Blekinge. På fyrahundra meters höjd går något fel och piloten blir tvungen att skjuta ut sig.

Nutid: Alina Dragovic jobbar på kontraterroristenheten i Skåne. Under ett jourpass dyker det upp underrättelseinformation om vad som skulle kunna vara en terroristcell. Samtidigt som Alina bearbetar uppgifterna nås en journalist av hemligstämplad information om vad Viggenplanet egentligen var till för och vad det bar i sin last.
När Alina och kollegan Omar följer upp terroristcellsinformationen hamnar de mitt i en eldstrid och i kölvattnet efter den börjar alltifrån ryska intressen till en hemliga svensk militärgruppering att röra på sig, både innanför och utanför landets gränser.

Vad är det egentligen som ligger bakom allt detta? Och vad fanns ombord på planet som kraschade för snart femtio år sedan?

Den trettonde bomben är en högoktanig blandning av polisroman och technothriller.

MATS SVENSSON är född 1973 och utbildad civilingenjör. Han bor på landet utanför Sjöbo i Skåne tillsammans med sin fru. Den trettonde bomben är hans debutroman.

"Den trettonde bomben är en intelligent genomförd spänningsroman, välskriven med en förtätad prosa som höjer berättelsen till en medryckande och underhållande berättelse."
BTJ
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Den trettonde bomben