Paus i karriären (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
340
Utgivningsdatum
2020-10-13
Förlag
Lind & Co
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
218 x 144 x 28 mm
Vikt
502 g
SAB
Hc
ISBN
9789178617012
Paus i karriären (inbunden)

Paus i karriären

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2020-10-13
189
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
På ytan är Philippa Åkermans liv lika välpolerat som marmorn i köket i hennes nybyggda radhus i Täby. Hon har en framgångsrik karriär, garderoben full av färgkoordinerade märkeskläder, och en välartad dotter i en fin skola. Men varken Philippa eller 15-åriga Bianca är särskilt lyckliga.
Philippas chef är en riktig mansgris, och hon vantrivs på jobbet. Exmaken Conny, som gift om sig med sin 20 år yngre yogainstruktör, är missnöjd med hur Philippa uppfostrar deras dotter, trots att han själv inte tar något ansvar. Och Bianca är både olyckligt kär och har det jobbigt i den snobbiga skolan. Philippa känner att både hon och Bianca behöver en paus - i Philippas fall ifrån karriären. De beger sig till Philippas farmors gamla hus utanför Järvsö. Kanske är det bland trasmattor och bruna medaljongtapeter de kan hitta ett lugn i tillvaron?
Men inget blir som Philippa tänkt sig. I skidbacken träffar hon den spännande affärsmannen Erik. Samtidigt försöker Bianca para ihop henne med Sven, bonden från granngården, som är helt nöjd med att lunka runt bland mjölkkor och hönor. När sparpengarna sinar inser Philippa att hon måste fatta ett beslut, något som blir både svårare och mer brådskande med en närståendes dödsfall. Är hon redo att återvända till sin stressiga vardag med ett välbetalt jobb, eller ska hon och Bianca leva lantliv?

MARIA PARKHEDE är precis som sin huvudkaraktär Philippa en kvinna mitt i karriären. Hon bor i Stockholm och Paus i karriären är hennes debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Paus i karriären. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Kärlek & romantik blandas med tonårsbekymmer
    millimys_books (Veberöd), 18 november 2020

    Den här boken är skriven med sådan värme! Jag älskade den! Det är ingen julbok, omslaget till trots, utan utspelar sig över vinter & vår.

    För er som är nyfikna på handlingen får vi följa karriärstjejen Filippa & hennes tonårsdotter Bianca.

    Kärlek & romantik blandas med tonårsbekymmer och svåra livsval. Den har bjudit på tårar, skratt & känslan av att bara vilja ha mer!

Visa alla 1 recensioner