Sista spiken (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (481.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anja Lundqvist
Utgivningsdatum
2020-09-13
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789178618316
Sista spiken (ljudbok)

Sista spiken Ljudbok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-09-13

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Bilbo" Svensson är ensamstående och arbetslös och har flyttat till en ärvd kåk utanför Uppsala med sin tonårsdotter. Hon har gett upp hoppet om kärleken eftersom alla män är "mansgrisar och mytomaner".
"Tarzan" Hasanpour är en känslig apotekstekniker som inte känner sig hemma i machogänget från "orten". Även han har tappat hoppet om att finna en partner.
Men när de två träffas slår det gnistor, de blir vrålkära och planerar en idyllisk framtid på landet utanför Uppsala, med höns, kaniner och grönsaksland. Tillsammans för alltid.

Allt är underbart - tills de på en alkoholdränkt grillfest hamnar i ett genusgräl som slutar med en utmaning, en spikningstävling. Den som förlorar ska skamvandra naken genom Uppsala.

Snacket om den bisarra tävlingen sprids på stan, snart är Bilbo och Tarzan rikskändisar och står mot varandra som fiender. Det finns ingen väg tillbaka och inget hopp för kärleken. Eller?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Sista spiken. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Strålande och humoristisk inläsning
    Antares (Stockholm), 19 september 2021

    ... av rutinerade Anja Lundqvist! Boken är skrattrolig, men också satirisk och vass, och inläsningen förhöjer också det komiska flera snäpp. Man ser filmen framför sig - eller rättare sagt: man vill se filmen!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Eva Dozzi