Psykopater online ? Riskfyllda relationer vid dejting (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (229.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Matias Holm, Carl Jacobson, Isabelle Moreau
Utgivningsdatum
2020-01-14
Förlag
Lind & Co Förlag
ISBN
9789178618989
Psykopater online ? Riskfyllda relationer vid dejting (ljudbok)

Psykopater online ? Riskfyllda relationer vid dejting Ljudbok

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-01-14

Styckköp

89

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Att dejta och söka kärleken på internet är uppskattat över hela världen, men det finns allvarliga risker och faror. Onda och beräknande människor ljuger och charmar för egen vinning skull. Samvetslöst lämnar de efter sig förödelse och trasiga liv.

Kärlek, sex och relationer i onlinemiljö lockar en psykopat som sockret lockar flugan. Med grandios självbild charmar en psykopat många och det är svårt att tro att den du är kär i är oförmögen att älska dig tillbaka. Kvar står du med skammen och frågan varför.

I 'Psykopater online' får vi ta del av ett antal berättelser från det verkliga livet: Män och kvinnor som sökt kärleken via nätdejting och trott att de till slut lyckats träffa Den Rätta. Men som snart insett att kärleksdrömmen blivit ett fängelse, eller ännu värre fylld med skräck. Den de mötte visade sig vara en psykopat.

Den här boken guidar dig genom psykopatiska beteenden och hur en psykopat kan charma genom sin utstrålning och ofta övertygande verbala förmåga. Både forskare, psykologer, poliser och advokater kommer till tals och får ge sin syn på saken.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Psykopater online ? Riskfyllda relationer vid dejting. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Otroligt Viktig & Lärorik bok!
  -, 21 maj 2021

  Detta är en bok som behöver läsas av alla! (Utom möjligtvis just psykopater) Jag har fått så mycket mer kunskap om både mig själv (varför jag föll för mitt ex) och om de två olika sorterna av psykopater som jag tar med mig och har i bakhuvudet när jag möter män/går på date framöver . Tack!

 2. Mycket intressant och välskriven bok.
  Ricco, 29 oktober 2020

  En bok som kommer att RÄDDA LIV.
  Sociala medier idag är en gynnsam miljö för personer med mörka avsikter. Denna bok kommer att göra skillnad för läsaren. Läs den nu.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna