Bryt dig loss (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
202
Utgivningsdatum
2015-01-23
Upplaga
1
Förlag
Livets Ords Förlag
Översättare
Karin Bengtsson
Originaltitel
The Spirit of Python
Dimensioner
215 x 140 x 15 mm
Vikt
323 g
SAB
Ca
ISBN
9789178669608
Bryt dig loss (häftad)

Bryt dig loss

Häftad Svenska, 2015-01-23
141
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Bryt dig loss - Låt inte fienden krama livet ur dig

Pytonormar har ett intressant sätt att döda sitt byte. De kramar och kramar till dess att offret inte längre kan andas. I den andliga världen arbetar ofta djävulen på ett liknande sätt - han nästlar sig in i våra liv och kramar sakta men säkert livet ur oss.
Han kväver stegvis glädjen i lovsången och bönen. Han pressar dig att vara tyst när Gud vill att du ska höja din röst. Han stjäl bit för bit den frid som kommer av att du vet att du tillhör Gud. Men du behöver inte bli hans byte - det finns ett sätt att besegra honom.
Boken "Bryt dig loss" hjälper dig att förstå denne listige fiende och hans planer. Du får veta hur han arbetar, hur du upptäcker honom och hur du bryter dig loss från hans grepp. Lär dig hur du:
* Tidigt känner igen olika varningstecken på att du är under attack
* Hittar orsaker till att du utan att veta om det har gett honom tillträde till ditt hem
* Hämtar befrielse och upprättelse från Gud

Det pågår ett osynligt andligt krig runt omkring dig - överallt. Gud vill bryta det kvävande grepp som fienden har över ditt liv och han vill hjälpa dig att kunna andas fritt och obehindrat igen.

Jentezen Franklin är pastor i Free Chapel i Gainsville, Georgia, och i Orange County, Kalifornien. Under alla sina år som pastor, lärare, musiker och författare har pastor Franklin satt som sitt mål att hjälpa människor att dagligen möta Gud i inspirerad lovsång och genom Guds ord. Hans tv-program Kingdom Connection sänds varje vecka över hela USA och över internationella tv-nätverk och han har skrivit flera böcker, däribland på svenska "Hemligheten med fasta och bön".
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Bryt dig loss
  2. +
  3. Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv som buddhistmunk

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag kan ha fel och andra visdomar från mitt liv... av Björn Natthiko Lindeblad, Caroline Bankler, Navid Modiri (pocket).

Köp båda 2 för 216 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »