Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
200
Utgivningsdatum
2019-08-15
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
210 x 140 x 20 mm
Vikt
296 g
SAB
Hc
ISBN
9789178850464
Ett annorlunda avtal (inbunden)

Ett annorlunda avtal

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-08-15
179
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Hur långt skulle du gå för en lägenhet i Stockholms innerstad?

Petras liv är osäkert. Hon trivs varken med sina vänner, sin pojkvän eller sitt arbete. För att åtminstone trivas med hur hon bor vill hon ha en lägenhet i Stockholms innerstad. Men avtalet innebär att hon måste ligga med sin hyresvärd. När hon upptäcker att hon är gravid vänds allt upp och ned. Hennes liv fylls samtidigt av en mängd problem och frågor: Varför försvinner hennes bästa vän just när hon berättat om sin graviditet? Vem är pappan? Ska hon bo kvar eller måste hon flytta hem till Bollnäs igen? Kan hon uppfostra ett barn?

Ett annorlunda avtal är en svart komedi om att blunda för livets verkliga problem, och om det som så många brottas med idag: att komma in på Stockholms bostadsmarknad.

Mörkt, välskrivet drama med oväntade vändningar. En bok som inte släpper taget om läsaren. Johanne Hildebrandt, författare
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ett annorlunda avtal
 2. +
 3. Den tidlöse resenären : Rainer Maria Rilke

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den tidlöse resenären : Rainer Maria Rilke av Katarina O'Nils Franke (inbunden).

Köp båda 2 för 320 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ett annorlunda avtal. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Annorlunda i många bemärkelser
  @bettan_bokprataren (Örebro), 18 april 2020

  En roman som lyfter problematiken med bostadssituationen i Stockholm. Petra vill inte bo i ytterområdena och är villig att gå ganska långt för att få ett hyreskontrakt. Jag hoppas verkligen inte att verkligheten ser ut som Katarina målar upp i denna något svarta nutidsroman. Den tar hur som helst upp dilemmat med glimten i ögat och med ett rappt språk får vi följa Petras snirkliga väg mitt i livet.

  Jag tycker berättelsen funka riktigt bra länge men sedan rätt vad det är så känns det ... Läs hela recensionen

 2. Underbar svart komedi
  @i_min_bokhylla (instagram), 30 september 2019

  Hur långt skulle du gå för en lägenhet i Stockholms innerstad?
  Ett annorlunda avtal av Katarina O'Nils Franke är en helt underbar svart komedi om att blunda för livets verkliga problem.
  Petras liv är inte alls som hon vill, hon trivs varken med sina vänner, sin pojkvän eller sitt arbete. För att i allafall trivas med hur hon bor vill hon ha en lägenhet i Stockholms innerstad. Men avtalet innebär att hon måste ligga med sin hyresvärd.
  När Petra upptäcker att hon är gravid fylls sam... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Katarina O'Nils Franke

 • Den tidlöse resenären : Rainer Maria Rilke

  Katarina O'Nils Franke

  Är du framgångsrik inom näringslivet och säger att du dessutom läser Rilke, då säger folk: lägg av! Det blir för spännigt. Man ska vara folklig i Sverige. Fråga en politiker vad den har på nattygsbordet och svaret blir Camilla Läckberg. Reinfeldt ...

 • Kollisionen

  Katarina O'Nils Franke

  Pipröken från fiskaren steg så vackert. Han studerade tavlan. Fantastiskt målad, tänkte han. Varför hade han inte blivit fiskare ändå? Fått möta havets salta stänk tidiga morgnar, känna vinden gå genom skägget. Men i Uppsala kändes havet avlägset....