Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
293
Utgivningsdatum
2019-08-05
Upplaga
1
Förlag
Visto Förlag
Medarbetare
Jonson, Per (foto) / Pamuk, Anna (foto) / Fors Ward, Anna (foto) / Holmberg, Anders (foto) / Poulsen, Alex (foto) / Lindor, Ulrika (foto) / Matson, Maud (foto)
Dimensioner
202 x 148 x 18 mm
Vikt
631 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789178850808
Hela jakthunden : om friskvård och sjukvård för jakthundar (häftad)

Hela jakthunden : om friskvård och sjukvård för jakthundar

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-08-05
259
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Jakthundar är speciella

Vad glad jag är att du håller den här boken i din hand - den kommer att betyda mycket för både dig och din fyrbenta jaktkompis. Jag vill ge dig kunskap att hela din jakthund, men jag vill också att du ska få en bra bild av hela din jakthund. Med din ökade kunskap kommer din hund inte bara att må bättre utan också att kunna jaga utifrån sin fulla kapacitet. Din jakthund slipper många onödiga och kanske förödande skador och sjukdomar - bara du tänker till och gör rätt före, under och efter jakten. Du vill ju att din jaktkompis ska må bra och kunna göra det den helst vill jaga tillsammans med dig!

Om författaren
Anna Pamuk tog sin veterinärexamen i Uppsala 1998 (leg veterinär) och sin utökade examen i smådjursmedicin 2014 (GPCertSAM). Hon är inte bara veterinär utan också jakthundsägare. Tillsammans med sin man och deras fyra jakthundar bor hon på ett fjäll i natursköna Norra Jämtland. Hon driver och arbetar som veterinär på Fjällveterinären, en klinik med spetskompetens på jakthundar. Utöver det vardagliga veterinär arbetet ägnar hon sig åt att skriva och föreläsa, framförallt om jakthundars hälsa och sjukdomar
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hela jakthunden : om friskvård och sjukvård för jakthundar
 2. +
 3. Inkallning : från ståndskall, drev och andra svåra situationer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Inkallning : från ståndskall, drev och andra sv... av Peter Ekeström (inbunden).

Köp båda 2 för 538 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hela jakthunden : om friskvård och sjukvård för jakthundar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ett måste för en hundägande jägare!
  Helena Calmén, 10 maj 2021

  En bok skriven av en mycket kunnig författare inom området.
  Fylld med fakta och kloka råd intill sista sidan.
  Kommer rekommendera denna bok vidare inom min kursverksamhet!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Anna Pamuk

 • Hela Jakthunden

  Anna Pamuk

  Jakthundar är speciella Vad glad jag är att du håller den här boken i din hand - den kommer att betyda mycket för både dig och din fyrbenta jaktkompis. Jag vill ge dig kunskap att hela din jakthund, men jag vill också att du ska få en bra bild av ...