Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
179
Utgivningsdatum
2020-04-30
Förlag
Visto Förlag
Medarbetare
Norén, Mattias (form)
Dimensioner
210 x 142 x 12 mm
Vikt
241 g
SAB
Lz Roth, Peter
ISBN
9789178851850
Livet hivet döden (häftad)

Livet hivet döden

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2020-04-30
119 179 Du sparar 60 kr!
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Peter är nyskild och har en dotter som han älskar över allt annat. Samtidigt som han börjar ta sina första stapplande steg ut ur garderoben slår hivviruset världen med skräck. Under loppet av några år går han från att vara en lycklig och ansvarstagande småbarnsförälder till ett djupt amfetaminmissbruk med sjukdomar och kriminalitet som följd.

En personlig berättelse om ett dödligt virus, ett dödligt missbruk och om kärleken till livet.

Peter Roth har sysslat både med grafisk formgivning och med musik. Förutom att skriva så jobbar han idag som alkohol- och drogterapeut samt som mindfulnessinstruktör och sorgbearbetare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Livet hivet döden
 2. +
 3. Sånger vid avgrunden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sånger vid avgrunden av Kristian Lundberg (inbunden).

Köp båda 2 för 188 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Livet hivet döden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Gripande och ärlig

  Detta är en självbiografisk bok där författaren Peter berättar om sitt liv. Boken är skriven i tidsordning vilket gör att den blir lättläst och gör det lätt att hänga med i handlingen. Peter är nyskild och han har en dotter och en stor kärlek till hundar. Precis efter skilsmässan börjar Peter ta sina första stapplande steg ut ur "garderoben" som homosexuell och just vi denna tidpunkt slås världen med skräck av det nya Hiv-viruset. Under loppet av några år går Peter från en lycklig, ansvarstag... Läs hela recensionen

 2. Ärlig och naken
  @bokslukarfeministen, 17 juni 2020

  Livet hivet döden är en väldigt ärlig och naken självbiografisk bok som får en att inse livets skörhet och hur snabbt saker och ting kan rasera vid fel val och genom att leva i förnekelse. Jag gillade inslaget med bilderna och detaljrikedomen i boken då det gör att den känns mer verklig. Ibland tyckte jag dock att den kändes lite stapplande i språket, men det är ändå ingenting som påverkade helheten.

Visa alla 2 recensioner