Din tillgivna syster (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (4.3 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-06-15
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789178852383

Din tillgivna syster E-bok

E-bok (PDF),  Svenska, 2020-06-15
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Gabriel har flyttat till Ljungshed för att börja om. Med ett nytt jobb som sjuksköterska på Ljungsheds sjukhus har han börjat släppa in människor i sitt liv igen. Men personal på sjukhuset försvinner spårlöst och Gabriels efterforskningar får honom att inse att det inte är första gången. Historien tycks upprepa sig. Någonting gammalt och ursinnigt ruvar nere i den labyrintlika källaren. Det väntar på hämnd. Och det lockar Gabriel till sig.

Din tillgivna syster är en roman om skuld, hat och kärleken i dess renaste form. En historia om klassgränser och det mörka som finns inom oss alla.

Sebastian Avindell är född 1984 och är uppvuxen i Linköping. Han är yrkesverksam sjuksköterska, med en specialistexamen inom akutsjukvård. Din tillgivna syster är hans debutroman.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sebastian Avindell

  • Vedergällning

    Sebastian Avindell

    Andra boken i Östgötamorden-serien »Sebastian Avindell har en förmåga att få pusslet att kännas äkta, det blir aldrig krystat. Karaktärsskildringarna är trovärdiga och realistiska. Vilken stark uppföljare.« Betyg: 5 av 5 - Tofflandel2 » Vedergälln...

  • Dubbelexponering

    Sebastian Avindell

    »Avindell slår knockout med sin bok. Vill man uppleva en omtumlande, sorgsen, realistisk berättelse om att vara människa, då ska man absolut läsa Dubbelexponering .« Bokbloggen Epiloger »I ett högt och medryckande tempo leds vi framåt av Avindells...