Vapenlös (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (10.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-06-18
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789178852475

Vapenlös E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok (PDF),  Svenska, 2020-06-18
99
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
När Marion börjar nysta i barndomsvännens försvinnande sätts ett händelseförlopp i rullning som hon aldrig kunnat föreställa sig. Den förr så lågmälda vardagen förvandlas till en jakt efter sanning, närhet och svar. I takt med att fler bitar läggs till pusslet kommer hon närmare gåtans lösning, och närmare den kärlek hon aldrig kunnat släppa.

En roman om att finna sitt sammanhang och om att väcka glöden i den själ som göms i en begränsad kropp.

Cecilia Ekhem har en enastående förmåga att trovärdigt skildra människor som blir som nära vänner och berör mig på djupet. Återigen en känslosam roman som har både bredd och djup.
Agneta Norrgård, boktipsare i Sveriges Radio och SVT

Jag blev drabbad av den närmast kroppsliga insikten hur det kan vara att leva som kroniskt sjuk, men också av hur mycket mening stark vänskap och kärlek ger livet.
Birgitta Ingebrand, bibliotekarie
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vapenlös. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Äntligen en huvudperson som är fysiskt begränsad!
    Eva Hylander, 9 april 2021

    Vapenlös är på sätt och vis en vanlig, bra, spännande feelgood-roman som handlar om vänskap och att söka en vän man tappat kontakten med. Cecilia beskriver personerna så att man lär känna dem och kan leva sig in. Berättelsen hoppar mellan de olika personerna och ger ledtrådar så att man bara vill läsa vidare.
    Men boken är också mycket ovanlig. Marion, bokens huvudperson är sjuk. Hon har ME som gör att hon är låst vid sitt hem och sin säng större delen av tiden och hon har mycket begränsa... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cecilia Ekhem