Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Sagan om världen innanför (del 2)
Läsålder
9-12 år
Antal sidor
331
Utgivningsdatum
2020-08-13
Förlag
Visto Förlag
Illustratör/Fotograf
Erik Egerup
Dimensioner
217 x 147 x 23 mm
Vikt
530 g
SAB
Hcg
ISBN
9789178852604
Det förlorade svärdet (inbunden)

Det förlorade svärdet

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-08-13
159
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När Timothy Scotts och Anna Calors andra sommarlov äntligen börjar har de ännu inte fått någon inbjudan till världen Innanför. Varför har inte papegojan Hyacintara synts till?

Den förskräcklige prins Lourmâel har växt sig allt starkare sedan han återtog den försvunna färgen och när Timothy luras in i det övergivna grannhuset visar det sig att mörkret nått Utanför.
Väl i Innanför återförenas Timothy och Anna med alla sina vänner och genom färgfyllda äventyr fortsätter de kämpa för att bli svärdsmagiker.

En morgon ser Timothy en svart regnbåge resa sig över hamnstaden Grejbse, är det tecknet för mörkret och Lourmâels återkomst? Då kaptenen är försvunnen och styrmannen tvivlar blir det upp till Timothy och hans vänner att finna svaret.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Det förlorade svärdet
 2. +
 3. Den försvunna färgen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den försvunna färgen av Johan Edfeldt (inbunden).

Köp båda 2 för 298 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Det förlorade svärdet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande äventyr för bokslukaråldern
  Marias bokhylla, 17 maj 2023

  Timothy och Anna åker tillbaka till världen Innanför när det återigen är dags för sommarlov. Den elake prins Lourmâel har börjat växa sig allt starkare igen och barnen måste lära sig mer om den magi de innehar, kopplade till färger. Men det är bråttom, för att inte mörkret ska få alltför stort fäste.

  Det förlorade svärdet är uppföljaren på Den försvunna färgen och del två i serien Sagan om världen Innanför som riktar sig till bokslukaråldern (9-12-åringar). Även om jag skulle säga at... Läs hela recensionen

 2. Spännande bok som kan läsas fristående

  Gustav 10 år:
  Vi läste andra boken i serien Sagan om världen innanför. Man kan läsa den fristående men jag rekommenderar att ni börjar med Den försvunna färgen.
  Det är en ganska spännande bok med flera annorlunda ord och namn. Den är också vanlig. Handlar om barn på äventyr. Det finns en trollkarl , magi och det goda och det onda.

  Timothy's föräldrar dog i kriget och hans morfar blir påmind om kriget när de gör sig redo för att sätta på sig rustning. Det finns två världar som... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Johan Edfeldt

 • Den försvunna färgen

  Johan Edfeldt

  Timothy Scott är en vanlig 10-årig pojke som går i skolan. Han bor på landet tillsammans med sin morfar och hunden Rufus. Sista dagen på terminen ser han en färgglad papegoja utanför fönstret som har något att berätta. På sommarlovets första dag l...