4 september (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (7.9 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-08-10
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789178852703
4 september (e-bok)

4 september E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2020-08-10
99
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Peter Nordin åker som vanligt till sitt arbete på morgonen, men försvinner utan att lämna några spår. Några dagar senare hittar en dykare en säck med ben i en skogssjö, men det visar sig vara en annan man.

Fredrik Andersson får flera sms med korta meddelanden och det tar ett tag innan han förstår vad de betyder. Då blir han fruktansvärt rädd och gör allt han kan för att inte avsändaren ska hitta honom.

Kommissarie Evert Bredbergs fru har tröttnat på att han arbetar för mycket och lämnat honom. Ett år senare vet han fortfarande inte vart hon har tagit vägen, kontakten har brutits helt och hållet. Fast Bredberg har träffat en ny kvinna kan han ändå inte få ro i kroppen. En dag ringer en jurist och berättar att hustrun vill skiljas.

Elsa Forsén, kommissariens nya kärlek, har lämnat frikyrkoförsamlingen Guds väg. Trots detta stöter hon på nya problem på gott och ont.

4 september är den tredje och sista delen i serien om frikyrkoförsamlingen Guds väg och kommissarie Bredbergs äktenskapsproblem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stellan Linder