Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
98
Utgivningsdatum
2020-12-01
Förlag
Visto Förlag
Illustratör/Fotograf
Mattias Kvick
Dimensioner
212 x 145 x 10 mm
Vikt
222 g
SAB
Lz Widerberg, Anna
ISBN
9789178853137

Tiden är människornas ängel

Inbunden,  Svenska, 2020-12-01
199
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Jag kan föreställa mig din måndag, den där sista dagen i augusti. Jag kan se dig när du förbereder dig hemma i lägenheten, när du tar din svarta ryggsäck, låser dörren och ger dig iväg. Jag undrar om du stannar till en stund i trappen. Om du tänker att du står där för sista gången. Jag undrar om du är tung och ledsen. Eller om du känner dig befriad.

Jag undrar om du tänker på mig.

Dagen då han tog sitt liv var hon inte där. Nu är hon ensam kvar och tvingas ut på en lång vandring för att försöka ta reda på hur livet ska kunna fortsätta när katastrofen har rivit sönder framtiden.

Anna Widerberg skriver om sorg men också om storslagen kärlek och att slåss för sitt liv. Hon färdas djupt ner i känslomässiga avgrunder men med hjälp av vardagens rutiner och en oväntad humor hittar hon sitt sätt att läka.

Anna Widerberg startade sitt yrkesliv som undersköterska på IVA. Hon har sedan arbetat som journalist, politisk sekreterare, diakon och kommunikatör. Idag frilansar hon som skribent,filmarbetare och webbredaktör. Anna Widerberg har mottagit litteraturstipendierfrån Region Västmanland 2018 och Västerås stad 2013. Hon är uppvuxen i Mölndalmen bor numera i Västerås.

"Hon förmedlar med ett finstämt och levande språk sina tankar och känslor som kryddas med mycket mörker men efter hand också med hopp och framtidstro, trots det långa bearbetningsskeendet; av och till finns även ett humoristiskt anslag mitt i mörkret. Sammantaget har boken mycket att ge för personer som själva drabbats av förluster av närstående." Lektör Björn Nilsson, BTJ-häfte nr 2, 2021.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tiden är människornas ängel
  2. +
  3. Min son Love : kärleken, sorgen och självmordet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Min son Love : kärleken, sorgen och självmordet av Örjan Gruden (häftad).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »