Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2021-10-08
Förlag
Visto Förlag
Dimensioner
210 x 143 x 13 mm
Vikt
278 g
SAB
Hc
ISBN
9789178854868
Alla mina dejter (häftad)

Alla mina dejter

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2021-10-08
199
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En dag bestämmer sig Sigrid för ... eller nej förresten: om vi ska vara ärliga är det hennes väninna Olivia som bestämmer sig för att Sigrid måste börja dejta. Sigrid är nyseparerad varannan-vecka-förälder och lever mitt i en pandemi hon känner sig ofantligt ensam.

Sigrid kastas ut i en värld som hon inte befunnit sig i på flera år en värld som numera inleds online. Här finns alla typer av män, de som får det att pirra, de som är kloka val, de som inte alls liknar sin profilbild. Och där finns Didrik som får Sigrid att helt tappa fotfästet.

Alla mina dejter är en roman om att vakna. Vakna ur år av äktenskap och få syn på mindre smickrande sidor av sig själv. Vakna ur sorgearbetet som en skilsmässa innebär, och hantera ett barns och sina egna besvikelser. Vakna ur en förödande kärleksaffär och se att den bottnar i mönster från förr. Det är också en berättelse om balansen mellan föräldraskap och förälskelse.

Alla mina dejter är den andra delen i serien om Sigrid och är en fristående uppföljare till Om färgen var blå.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Alla mina dejter
 2. +
 3. Om färgen var blå

De som köpt den här boken har ofta också köpt Om färgen var blå av Stina Willquist (häftad).

Köp båda 2 för 398 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Alla mina dejter. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk bok om komplexa relationer
  Malin, 7 november 2021

  Boken är skickligt skriven med värme och en ärlighet som gör att det går rakt in i hjärtat. Jag blev väldigt imponerad av hur författaren resonerar kring det komplexa i att se andra människors styrkor och positiva egenskaper och samtidigt dra gränsen för att det inte ska skada eller såra ens egna känslor och värderingar¿Det är klurigt att vara människa i relation till andra människor och sina egna och omgivningens krav och förväntningar.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Stina Willquist

 • Om färgen var blå

  Stina Willquist

  Fram till dagen då Erion tog mod till sig och berättade att han inte visste om han ville fortsätta relationen med Sigrid, hade hon trott att det som fanns mellan dem var beständigt. Erions ord väcker tankar och frågor, men istället för att hantera...