Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
170
Utgivningsdatum
2022-01-26
Förlag
Visto Förlag
Medarbetare
Lolax, Anna (form)
Dimensioner
210 x 142 x 11 mm
Vikt
318 g
SAB
Lz Pamuk, Anna
ISBN
9789178856312
Konsten att hitta kärleken i smurfkläder (häftad)

Konsten att hitta kärleken i smurfkläder

Häftad Svenska, 2022-01-26
189
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
På något sätt har jag slagit rot och byggt upp mitt liv här, mitt i glesbygdens Sverige. Visst saknar jag äppelträd, IKEA och vårblommor, men Jämtland är och förblir hemma för mig.

Veterinären Anna Pamuk har spenderat större delen av sitt liv i Jämtland. Hennes kärlek till livet i Norrlands inland har med tiden vuxit sig stark och det som en gång var tillfälligt har blivit permanent. Genom att våga göra det oväntade kan man hitta sig själv och sitt liv på de mest s pännande platser.

Den här boken handlar om glesbygdslivet i allmänhet och om veterinär livet i synnerhet. Om stora och små händelser i en veterinärs vardag. Hur hanterar man en djurägare som drar ner byxorna för att visa ärret efter ett björnbett? Förklarar för en fjällturist att man bara tränar sin hund när man släpar runt en älgklöv i ett koppel? Kommer på tanken att driva en veterinärklinik i en av Sveriges mest glesbefolkade björntäta kommuner? Och hur i all världen hittar man den stora kärleken iklädd sina arbetskläder, som mest för tankarna till en urvuxen smurfkostym?

Den här boken är en hyllning till glesbygdslivet, människorna, djuren och naturen i Jämtland. Ett sätt att förmedla en annorlunda vardag och berätta om sådant som berör. Boken vill ge dig en välbehövd verklighetsflykt med berättelser om glädje, sorg och allt därtill.

Välkommen till minnesvärda stunder ur en glesbygdsveterinärs brokiga liv. Välkommen till Jämtland.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Konsten att hitta kärleken i smurfkläder
 2. +
 3. Hela jakthunden : om friskvård och sjukvård för jakthundar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hela jakthunden : om friskvård och sjukvård för... av Anna Pamuk (häftad).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Pamuk

 • Hela jakthunden : om friskvård och sjukvård för jakthundar

  Anna Pamuk

  Jakthundar är speciella Vad glad jag är att du håller den här boken i din hand - den kommer att betyda mycket för både dig och din fyrbenta jaktkompis. Jag vill ge dig kunskap att hela din jakthund, men jag vill också att du ska få en bra bild av ...

 • Hela Jakthunden

  Anna Pamuk

  Jakthundar är speciella Vad glad jag är att du håller den här boken i din hand - den kommer att betyda mycket för både dig och din fyrbenta jaktkompis. Jag vill ge dig kunskap att hela din jakthund, men jag vill också att du ska få en bra bild av ...