Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
273
Utgivningsdatum
2022-06-08
Förlag
Visto Förlag
Medarbetare
Lolax, Anna (form)
Dimensioner
210 x 141 x 15 mm
Vikt
350 g
SAB
Hc
ISBN
9789178857418
Astrid, Ingrid & Wararat (häftad)

Astrid, Ingrid & Wararat

(6 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad,  Svenska, 2022-06-08
209
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  109
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  109
 • E-bok
  Från 79 kr/mån
Visa alla 3 format & utgåvor
Jag sätter på mig mina strumpor, skor, tar min jacka och går ut via terrassen. Den dörren jämrar sig ingenting, det vet jag sedan innan. Blomsterarrangemang i svarta krukor står strategiskt utplacerade på den halvcirkelformade terrassen. Det luktar friskt såsom en augustikväll ofta gör, om dagen har varit ljummen med klarblå himmel. Jag rundar trädgårdslandet och lämnar sedan mitt liv.

Vad skulle få dig att bara lämna din tillvaro för något helt okänt?

Astrid, Ingrid och Wararat. Tre kvinnor i olika åldrar, skeden av livet och med olika bakgrunder. De känner inte varandra. Ingen av dem vet att de andra existerar. Ändå kommer de bli ovärderliga i varandras liv.

En helg i augusti väljer alla tre att lämna de liv de är vana vid. Utan att förklara, utan att själva riktigt förstå. Av en slump hamnar de alla på samma geografiska plats långt ifrån Sverige. Ibland räcker det för att man ska knyta an till varandra. Snart kommer det visa sig att de har mer gemensamt än vad man kan tro. Alla tre flyr från någonting: Minnen, relationer, döden. Flykten ledde dem bort, men också till varandra.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Astrid, Ingrid & Wararat
 2. +
 3. En lyckligare tid

De som köpt den här boken har ofta också köpt En lyckligare tid av Claire Lombardo (storpocket).

Köp båda 2 för 328 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Astrid, Ingrid & Wararat. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Välskriven och underhållande bok om livet
  Eva, 13 augusti 2022

  Astrid, Ingrid och Wararat rekommenderas varmt. Läsaren får stifta bekantskap med tre kvinnor och får en inblick i deras olika liv. Det blir tydligt hur våra erfarenheter och upplevelser påverkar oss och gör oss till dem vi är. Men även kraften och modet som krävs för att själv våga ta över kommandot och styra över sitt eget liv. Det är en välskriven och underhållande bok som är väl värd att läsa.

 2. Underbar semesterläsning
  Mattias, 18 juli 2022

  En bok som jag snabbt kom in i och fick mig att tänka tillbaka på hur livet i olika sammanhang sett ut. Camilla skriver med ett enkelt språk om djupa tankar men som snabbt kan vändas till skratt och välmående. Ser fram mot en fortsättning på dessa kvinnors liv och öden.

 3. En härlig go'bok med ett djup av känslor!
  Sofia, 18 juli 2022

  En varm, spännande, igenkänningsfaktor-berättelse om tre kvinnor med olika bakgrund vars vägar korsas i livet. Vad krävs för att bara dra liksom?
  Lättsamt språk, korta kapitel vilket gör att man gärna tar "bara ett till" och en härligt, göttig känsla när man läser den. En perfekt feel-good-semester-roman helt enkelt!

 4. Vad får dig att lämna din tillvaro?
  Ing-Marie Fors, 4 juli 2022

  Tre kvinnor som kämpar, alla med olika behov som möts och hittar sig själva och varandra. Områden som många berörs av (mobbing, sjukdom, att inte kunna säga nej).
  Bra med korta kapitel.

 5. Fin berättelse om modiga kvinnor
  Maria Kumm, 2 juli 2022

  Avverkade boken på ett par dagar. Jag gillade den mycket. Härligt språk, nästan lite poetiskt och svävande men samtidigt väldigt vardagligt, träffande och direkt. Man kände igen sig. Man kan identifiera sig med alla tre karaktärerna. En mycket härlig sommarläsning! Tack!

 6. Härlig sträckläsning!
  Anna Kahnberg, 20 juni 2022

  "Astrid, Ingrid & Wararat" tilltalar mig varmt då den speglar 3 starka kvinnor samtidigt som de blottar sina svagheter på ett naket sätt. Man (läs "jag") känner igen sig i mångt och mycket av deras känslor och frågeställningar. Språket i boken är målande och lite filosofiskt - fast på ett lagom plan! Kapitlen är korta - man hinner alltid med att läsa "bara 1 kapitel till" - vilket gör att boken snabbt blir urläst. Jag rekommenderar "Astrid, Ingrid & Wararat" varmt och hoppas på efterföljare till boken snart!

Visa alla 6 recensioner