Hansson & Nilsson löser fallet igen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (4.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Serie
Hansson & Nilsson (del 2)
Utgivningsdatum
2022-05-19
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789178858095
Hansson & Nilsson löser fallet igen (e-bok)

Hansson & Nilsson löser fallet igen E-bok

E-bok (PDF), Svenska, 2022-05-19
109

Just nu 12% rabatt på allt! Använd kod JUNI6

Handla för minst 299 kr, t.o.m. 7 juni. Villkor

Läs i Bokus Reader för iOS och Android.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Som om Dödligt Vapen möter Snuten i Hollywood i bokform. Äntligen är den efterlängtade uppföljaren om Sveriges coolaste deckarduo Hansson och Nilsson här.

Mordfallet på popstjärnan Davy Tyler har fått sin explosiva upplösning. Hansson och Nilsson ska till slut få en välförtjänt solsemester. Istället stormar Sveriges mest kända artist, Ester Maria Edensdotter, in på kontoret i desperat behov av hjälp. Hennes höggravida dotter, Dina, är kidnappad.

Medan Hansson och Nilsson frenetiskt jobbar för att hitta Dina oskadd är de själva jagade av en elitsoldat med ett enda mål: Att döda Hansson och Nilsson som hämnd för sin brors död. Parallellt planerar ett satanistiskt hårdrocksband att mörda Dina på det mest bestialiska sätt. Live på scen framför sin rabiata publik.

Hansson & Nilsson Löser Fallet Igen är en originell och spännande bladvändare om mörkret i människors själar och musiken som binder ihop dem.

CHRISTOFFER SORNER jobbade som film- och musikjournalist från 1995 till 2003 och skrev för bland andra ungdomstidningen Chili, månadsmagasinet Hennes och svenska Playboy. Han debuterade 2004 med ungdomsboken Betong (Bonnier Carlsen) och följde 2005 upp med reportageboken Festival (Spiralla Förlag). Första boken om deckarduon Hansson & Nilsson publicerades på Visto Förlag 2021. Hansson & Nilsson Löser Fallet Igen är del två.

Så. Jäkla. Bra!!
Josefin Carlsson, Ett Mystiskt Bibliotek

Mer underhållande underhållning är svår att hitta.
Ina Hurtig, Wowzadelux

Alltså den här boken är så cool så att det knappt går att beskriva. Betyg: 4 av 5.
Jenny Jansson, jenny.jansson.books
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christoffer Sorner

  • Hansson & Nilsson löser fallet

    Christoffer Sorner

    "Dirty Harry. Rambo. Robocop. Töntar." Sommaren 1986. Hansson och Nilsson tror att de ska vila upp sig efter att ha löst ett tufft fall där de tvingats infiltrera en liga med skinnskallar som piratkopierat och smugglat tusentals illegala...

  • Julskuggor

    Linda Andersson, Jessica Lincke, Christoffer Sorner, Maria Fallström, Therése Johansson

    Julen infaller under årets mörkaste tid. Genom århundraden har vi människor försökt hålla de hotfulla skuggorna borta - med tända ljus, mys framför granen, julsånger och vänskapliga klappar. Nio författare, nio noveller på temat jul - med både mör...