Bakom fasaden men framför allt (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (145.1 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-09-26
Förlag
Visto förlag
ISBN
9789178859467
Bakom fasaden men framför allt (e-bok)

Bakom fasaden men framför allt E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (PDF), Svenska, 2022-09-26
109
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Välkommen till en värld där autism och adhd förvånar och fascinerar. I den här boken varvas fakta med dråpliga möten och händelser ut författarens egna liv, känsligt och humoristiskt illustrerat. Boken skildrar den knaggliga vardag som rullas ut framför en när man har barn med diagnoser, hela familjen blir märkbart påverkad. För det är inte lätt att varje dag gå till skolan med världens tyngsta ryggsäck, bara för att fylla den med några stenar till. Det är inte heller lätt att som förälder lotsa sina barn med osynlig diagnos genom ett samhälle som älskar att tävla om allt och beundra ytliga saker. Det sätter krokben för alla inblandade om och om igen. Följ med denna mamma och hennes tre söner på en faktaspäckad och känslofylld resa, i en vardag som inte riktigt är som en vanlig Svenssons.

Linda Wallin är utbildad vid ett flertal konstskolor, i Sverige och i Nederländerna. Hon har i flera år jobbat som illustratör och attributmakare. Hon har själv stor erfarenhet av hur familjelivet kan se ut när man har barn med diagnoser, då tre av hennes fyra barn har autism och adhd. Hon har träffat många andra föräldrar i samma situation genom olika föräldrautbildningar, och har under många år kämpat mot diskriminering av barn med olika diagnoser samt för alla barns rätt till en fungerande skola.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bakom fasaden men framför allt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bakom fasaden men framför allt
    Ann Wallin, 12 november 2022

    Äntligen! Som jag har väntat på denna bok - en bok som både vuxna och barn bör läsa. Den beskriver en familjs vardag, där barnens npf-funktioner kan ställa alla utomståendes normer på ända! Teckningarna är förledande vackra men döljer ett allvarligt ämne. Rekommenderas!

Visa alla 1 recensioner