Tareq Taylor 2 för 138 kr (häftad) Tareq Taylor 2 för 138 kr
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
230
Utgivningsdatum
2019-04-09
Förlag
Bonnier Fakta
Medarbetare
Carlsson, Peter (foto)
Dimensioner
226 x 173 x 18 mm
Vikt
685 g
SAB
Qca
ISBN
9789178870035
Mat som gör gott : ny vardag med Tareq Taylor (häftad)

Mat som gör gott : ny vardag med Tareq Taylor

(13 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2019-04-09
79 129 Du sparar 50 kr!
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  150
Visa alla 1 format & utgåvor
För att leva ett långt och friskt liv är maten - och framför allt vardagsmaten - en viktig nyckel. Och om man frågar Tareq Taylor så ska maten inte bara vara nyttig utan den måste också vara god! För honom står njutningen likaväl som nyttigheten i fokus. Med hans hjälp är det lätt att laga läcker hälsosam mat som fungerar i vardagen.

Boken innehåller flera verktyg för att ta det där klivet mot en hälsosammare matlagning. Våga ruska om dina matvanor med hjälp av Tareq Taylors 10 gyllene regler. Följ Tareqs råd om hur du bygger upp ett bra skafferi och det blir lätt att svänga ihop en måltid, även de där kvällarna när du inte har mer än en kvart till matlagning.

Här hittar du rätter för hela dygnet och hela veckan. Från nyttiga och näringsrika frukostar, till matiga sallader, snabba måltider de där kvällarna när du inte har så mycket tid över, bra matsäck att skicka med barnen på utflykt, liksom enkla rätter att göra för många när det kommer gäster. Och inte att förglömma, maten som ger lite extra guldkant på vardagen och fredagsmyset inför helgen. Tareq rör sig mellan olika kök och influeras i sina rätter av smaker från hela världen.

Boken gör också en djupdykning i grönsakslådan där vi får lära känna de verkliga superhjältarna bland grönsaker - de absolut mest nyttiga grönsakerna näringsmässigt och hur man bäst tar vara på dem. För man behöver faktiskt inte importera superfood-råvaror från andra sidan jordklotet, de nyttigaste grönsakerna växer i våra egna jordar.
Visa hela texten

Tareq Taylor 2 för 138 kr

 • Mat som gör gott : ny vardag med Tareq Taylor
 • Mat på en plåt : smarta middagar och andra enkla ugnsrätter

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Tareq Taylor 2 för 138 kr. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inte så nyttig som förväntat
  Anna W, 2 februari 2021

  Med den titeln trodde jag att det skulle vara lite nyttigare recept, men det var bara mera grönsaker. Nyttigt ja, men räknar man kalorier får man göra om en hel del recept.

 2. Mat som gör gott.
  margareta nilsson, 10 juni 2019

  En kokbok som man bara måste ha. Hälsosam mat för alla utan krångel. Passar både den erfarne och nybörjaren i köket. Vackra bilder.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Tareq Taylor