Hur tänker din katt? (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
222
Utgivningsdatum
2019-04-08
Förlag
Bonnier Fakta
Illustratör/Fotograf
Anders Rådén
Dimensioner
243 x 178 x 24 mm
Vikt
797 g
SAB
Qdfjb
ISBN
9789178870066
Hur tänker din katt? (inbunden)

Hur tänker din katt?

Inbunden Svenska, 2019-04-08
159
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Hur tänker din katt? är en väldigt bra bok som tar upp mycket som det inte har skrivits om i bokform förut. ... Boken är tungt faktaspäckad utan att vara tungläst. Seriöst intresserade kattägare finner i Bo Söderströms bok en riktig guldgruva att ösa ur."
När blev vildkatten tam? Var vill din katt bli klappad för att må extra bra? Hur ska du undvika att din älskling krafsar på finmöbeln? I denna bok får du svar på dessa frågor och många därtill. Trots att det under de senaste åren skett häpnadsväckande forskning om katter når dessa spännande resultat sällan utanför universitetens snäva krets. I denna bok tolkar forskaren och biologen Bo Söderström de allra mest intressanta resultaten från forskningsfältet på ett populärt sett. Trots mer än 30 år med katter fick författaren aha-upplevelser och lärde sig nya saker om katters beteende när han skrev vart och ett av kapitlen. Med den här boken kommer du att fascineras än mer över katter och deras beteende.
 
Visste du till exempel att...
... varje katt tar ungefär 12 fåglar per år, ungefär hälften visas upp för matte och husse medan hälften lämnas kvar i naturen. ... Katter lystrar till mattes och husses röster i blindtester och förstår din sinnesstämning när du pratar och anpassar beteendet därefter. ... Katter har en unik skelettstruktur och medfödda reflexer som gör att de alltid landar på fötter vid fall. ... Barn som får växa upp tillsammans med katter får ett bättre kroppsspråk, bättre självkänsla samt högre social kompetens än barn som växer upp utan husdjur.
... Vuxna som skaffar katt upplever att deras hälsa förbättras betydligt, åtminstone till en början. Vid medicinska provtagningar har man påvisat lägre blodtryck och kolesterolvärden hos kattägare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hur tänker din katt?
  2. +
  3. Kattens hemliga språk : lär dig att förstå och kommunicera med din katt

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kattens hemliga språk : lär dig att förstå och ... av Susanne Schötz (inbunden).

Köp båda 2 för 358 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Hur tänker din katt?