Prepp : vegorecept för en smartare vardag (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
PDF med vattenmärke (10.6 MB)
Om vattenmärkning
PDF-böcker lämpar sig inte för läsning på små skärmar, t ex mobiler.
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-08-06
Förlag
Bonnier Fakta
ISBN
9789178870103
Prepp : vegorecept för en smartare vardag (e-bok)

Prepp : vegorecept för en smartare vardag E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (Pdf),  Svenska, 2019-08-06
119
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Preppa på söndag och slipp stressen kring vardagsmiddagarna! Med den här boken behöver du inte tänka ut vad du ska äta och springa och handla varje dag. Om du ägnar lite tid åt att förbereda får du maten på bordet på nolltid. I "PREPP" finns menyer med vegetariska recept för ett helt kvartal. Bambatantens bästa, Franska fläktar, Waste no waste ... Vilken blir din favoritvecka? Många recept är veganska eller kan enkelt justeras så att de blir det.

Precis som i Ylva Bergqvists senaste bok "Vego på 30 minuter" är rätterna lättlagade och smaksäkert komponerade med inspiration från hela världen. Så vänta inte! Ta fram kastrullerna och börja preppa. Livet blir så mycket enklare - och godare.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Prepp : vegorecept för en smartare vardag. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Inte vegansk
    Spikeyix, 4 februari 2020

    Det är svårt att skilja mellan grön mat, vego mat och vegansk mat. Det kunde stått tydligare. Recepten är bra. Det finns inte mycket svängrum. Att veganisera ett recept betyder att ta bort ost och ägg, vilket nästan alla recept innehåller.
    Bra för en som vill äta mer grönsaker, tråkig för en vegan.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ylva Bergqvist