Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
246
Utgivningsdatum
2020-03-10
Förlag
Bonnier Fakta
Originaltitel
Hjärtinfarkten
Medarbetare
Engblom, Mikael (form) / Grandinson Ratz, Sofia (form)
Dimensioner
217 x 173 x 24 mm
Vikt
665 g
SAB
Veh
ISBN
9789178870219
Hjärtinfarkten : fakta, expertråd och personliga berättelser (häftad)

Hjärtinfarkten : fakta, expertråd och personliga berättelser

(1 röst)
Häftad Svenska, 2020-03-10
247
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Känner du någon som drabbats av en hjärtinfarkt? Då är du inte ensam. Det är den vanligaste dödsorsaken i Sverige och ungefär var tjugonde minut drabbas någon i vårt land av en akut hjärtinfarkt. Vad många inte vet är att man kan minska risken att drabbas genom att förändra sitt sätt att leva.

Bröderna Jakob Ratz Endler och Martin Ratz skriver lättförståeligt och intressant om hjärtinfarkter, vad de orsakas av och hur de behandlas. De varvar fakta med personliga berättelser, expertråd och konkreta tips.

Jakob är specialistläkare och har bevittnat många hjärtinfarkter. Martin drabbas oväntat av en infarkt vid 44 års ålder och i boken får vi följa hans upplevelser under och efter infarkten. En stor mängd andra patienter berättar också om sina erfarenheter och hur man går vidare.

»Jag vaknar upp på hjärtintensiven och får veta att jag ska genomgå en hjärtundersökning. De förbereder mig fort, jag får svälja en lugnande tablett och någon rullar min brits till röntgenavdelningen. Jag hinner inte ens ringa min fru.«

"Rekommenderar varmt "Hjärtinfarkten". Det är inte bara oerhört spännande läsning om kroppens (näst!) mest intressanta organ - det är också en bok som kan rädda ditt liv."
Anders Hansen, psykiatriker och författare till Hjärnstark och Fördel ADHD.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hjärtinfarkten : fakta, expertråd och personliga berättelser
  2. +
  3. Nyckeln till din hälsa : självläkning med kinesisk medicin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nyckeln till din hälsa : självläkning med kines... av Diamantis Koukouvinos (inbunden).

Köp båda 2 för 456 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Hantera döden - en handbok

    Jakob Ratz Endler

    "Måsteläsning om en av livets allra viktigaste frågor - den om dess avslutning." Anders Hansen Hur ofta talar du om döden? Tanken på att vi en dag kommer att upphöra att existera är sorglig, skrämmande och för många av oss svår att ta ti...