Ner : snabba, säkra resultat på din vikt! (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
190
Utgivningsdatum
2019-12-27
Förlag
Bonnier Fakta
Originaltitel
Ner
Medarbetare
Wismar, Frida (foto)
SAB
Vmbb
ISBN
9789178870523
Ner : snabba, säkra resultat på din vikt! (kartonnage)

Ner : snabba, säkra resultat på din vikt!

Kartonnage Svenska, 2019-12-27
189
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Gå ner i vikt genom att lära dig hur din kropp fungerar och hur maten samverkar med dina vanor och känslor. I "Ner" får du praktisk vägledning, äter dig mätt på bra mat och får dessutom bekanta dig med mättnadsindex, lär dig hur motivation och vetenskapen kring viktnedgång fungerar, och även lära känna din kropp bättre. Mat har starka belönande, smärtstillande och tröstande egenskaper - och du kan lära dig att styra dem, bara du har rätt verktyg. För hälsans skull finns det många som skulle må bättre av att tappa några kilon, och i den här boken finns det effektiva verktyg vad gäller mat, träning och tankemönster - allt för att få vågen att visa åt rätt håll och hälsan förbättras. Förutom avsnitten om mat och livsmedel finns här även praktisk hjälp i form av recept och kostupplägg.

David Ek är näringsfysiolog och har mer än tio års erfarenhet kring viktminskning och beteendeförändring. Han har hjälpt många att balansera vikten och arbetar i dag med att skriva om forskning i näringslära, hälsa och beteendeförändring, hålla föreläsningar och utbildningar och hjälpa företag att få till en mer hälsosam arbetsmiljö. "Ner" är Davids tredje bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ner : snabba, säkra resultat på din vikt!
  2. +
  3. 66 day challenge : kostschema, recept, motivation

De som köpt den här boken har ofta också köpt 66 day challenge : kostschema, recept, motivation av Ulrika Davidsson (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Ner : snabba, säkra resultat på din vikt!